Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Goldwing
Azért nem rossz 1 ilyen tanfolyam. Tudjátok hogy mennyi változás új tábla és 1 csomó minden változott 2010jan 1óta. A másik srác aki velem volt ott annak 20 éve van B re és csak lesett hogy mennyi mindent elfelejtett,és nem tudott a változásokról.
ú baker. multkor kerestem mikor írtam nektek, hogy elvittem. ezek szerint 6-án.
Háát.
nemtoom.
de, majd felhíjom hétfő d.u., mondjon valamit.
leadta-e már a méhbe. . .
olyan ez a forgatónyomaték mint a szkander.
ha valakinek hosszú a keze, az simán lenyomhatja a full izom rövidkarút, mert a forgatónyomaték az erő és az erőkar szorzata
A nem létező motoroddal mi van pufipofi április 6 már rég volt
Nem értek a hajókhoz.
kész a központi.
már csak a kp-i vezérlőbe kell berakni a kulcsok.
bicskás lesz. . .
Hogy miért? Hát mert lassítok elengedem, és a lábam kinyújtva megtámasztom a kofferén és úgy tolom fölfelé mert alig halad az öreg csotrogány
áá benyomtam 2 sajtos lángost és most úgy elfáradtam álmos is vagyok.
Az jó, az lényegtelen, csak ha nem tudod, miből van a teljesítmény, akkor nem érted majd, hogy Ábrus felmálházva 2 személlyel miért megy el melletted felfelé a lejtőn az új AUTÓJÁVAL
A hiba az a forgatónyomaték volt hogy miből adódik szorzata helyett az összegét jelöltem be.
határeset
de most az egyszer elfogadjuk
Ez sirály! Így még én sem tudok...
Van benne hiba.
Az úton is akarsz hibázni? Ott nem piros keret lesz a következmény, hanem fekete
Na jó, csak maximalista vagyok, ez kiváló eredmény bármelyik csajszi büszke lenne rá
Na jó estét.
Semmi különös nem történt, lementünk Balatonra és nem vittünk kulcsot. Mindennapos dolog... Nem tudtam lenyírni a derékig érő füvet, ezért a kolléga segítségét kértem. Úgy látom örül neki.
ÁÁÁ nem akarom futtatni magam de ez 1re szerintem jó.
Ne járasd 3 csavarral, kibaxol vele, kifúj a láng, és megég az illesztett felület, meg elhúzódik a hőtől az egész Inkább addig szedd szét, még nem kötött meg, és menetes szár nem jó, mert nyúlik, gyenge xar. Oda való acél szárat vegyél járműboltban, ha csak hosszabb van, flex.
. .
. . .
Grat
silverwing pufipofi nem goldwing
Helyes. Vizsga mikor?
Contador 1. a Etnán! Jó volt