Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nenm az zőőőőőőőőőőőőőőd.
Kellene a fúvókák mérete ennyi .

Ábrus igy tanított meg kuplungot cserélni!
Az viszont tény h valamenyire érteni kell hozzá ,hogy tudja az ember h hova nyúljon. Ha azt mondják neki hogy karbi akkor,hol keresse, ugye Póti
(ne vedd sértésnek,mert nem annak szánom,de neked sem tudtunk segíteni)
Karbi soron nincs szám már kerestem csak a mikuni felirat
meg az úszószint.
Hahóka holnap küldöm a számot akrisztinek csak még mindig nem értem rá
Az 1000-es motornál a 10.000 Ft-os műszaki viszga rendben van, vagy keresgéljek még?
Jó estét! PUPU nagy mákod van! Szép idő volt, se zivatar, se zápor. Mai menet:
http://youtu.be/HrmOMEpFKYk
6
Megkéne nézni a karbi soron milyen tipus kodu lehet nem is hozzá valo lehet már össze vissza csere berélték a cucokat
Meg.12db cr8e tipusú gyertyát vettem bele 6700/4 áron
mire vettem4-db cr9e tipusút .340km mentem vele így.2* áltmeg ezzel a gyertyával.kéne a fúvóka méret mert holnap mennék egy szerelőhöz tovább próbálkozni!
Vagy ne is kezd a legbonyolúltabbal?
Fogaskerekek száma?
ezt már töbször is emlitettem igy neten keresztül motort nem lehet szerelni Szívesen segitenék meg szerintem más is innen aki érti a témát de az élöbben müködne igy csak ezt azt mond az ember
nem vagyok képbeneme témában 250 em nincs sajnos de egyszer az is áll majd remélem az ezredes mellett
Ezek mind OK! Mi a köbbi lépés?Jelzem ez a moci csak össze volt dobálva 130000FT-ért(a hátsó gumi is fordítva volt feléve a felnire!
Síberek össze- vissza.Vezérlés 1 foggal elrakva!Fúvóka méret érdekelne .
ezek megvoltak?
Tud valaki segíteni még ma?
hát amiket én tanultam azok alapján elkezdeném innen:

leömlők melegednek-e egyformán
gyertyák állapota/szikra van-e rendesen testel
benzincsap jó-e, átfolyik-e elegendő anyag, AC szállít-e rendesen
benzinszűrők! nagyon fontos tud lenni...tapasztalat
karbi állapota, tiszta-e, fúvókák tiszták-e

ha ezek mind megvannak és minden fasza akkor jön a többi lépés
Ugyan ebben a színben ?
Aho lenne eszed
Hogy még ennyi anyag majd késöbb ?
átvan =új gyári tömítések-henger hónolva-szelephézag beállítva-új gyűrűk-bontott trafók másik+kábel+pipa-
nagyobb hőértékű gyertyák cr9e"azóta már közlekedni is lehet vele, mert a gyárival cr8e nem ment 500 métert"
karbisor rengetegszer levéve -fúvókát felcserélni nem lehet- síbertűk a két középső a hoszabb-többet nemtudok magamtol.kell a segítség!