Ábrus igy tanított meg kuplungot cserélni!
Az viszont tény h valamenyire érteni kell hozzá ,hogy tudja az ember h hova nyúljon. Ha azt mondják neki hogy karbi akkor,hol keresse, ugye Póti
(ne vedd sértésnek,mert nem annak szánom,de neked sem tudtunk segíteni)
Meg.12db cr8e tipusú gyertyát vettem bele 6700/4 áron
mire vettem4-db cr9e tipusút .340km mentem vele így.2* áltmeg ezzel a gyertyával.kéne a fúvóka méret mert holnap mennék egy szerelőhöz tovább próbálkozni!
ezt már töbször is emlitettem igy neten keresztül motort nem lehet szerelni Szívesen segitenék meg szerintem más is innen aki érti a témát de az élöbben müködne igy csak ezt azt mond az ember
Ezek mind OK! Mi a köbbi lépés?Jelzem ez a moci csak össze volt dobálva 130000FT-ért(a hátsó gumi is fordítva volt feléve a felnire!
Síberek össze- vissza.Vezérlés 1 foggal elrakva!Fúvóka méret érdekelne .
átvan =új gyári tömítések-henger hónolva-szelephézag beállítva-új gyűrűk-bontott trafók másik+kábel+pipa-
nagyobb hőértékű gyertyák cr9e"azóta már közlekedni is lehet vele, mert a gyárival cr8e nem ment 500 métert"
karbisor rengetegszer levéve -fúvókát felcserélni nem lehet- síbertűk a két középső a hoszabb-többet nemtudok magamtol.kell a segítség!
Ábrus igy tanított meg kuplungot cserélni!
Az viszont tény h valamenyire érteni kell hozzá ,hogy tudja az ember h hova nyúljon. Ha azt mondják neki hogy karbi akkor,hol keresse, ugye Póti
(ne vedd sértésnek,mert nem annak szánom,de neked sem tudtunk segíteni)
meg az úszószint.
http://youtu.be/HrmOMEpFKYk
mire vettem4-db cr9e tipusút .340km mentem vele így.2* áltmeg ezzel a gyertyával.kéne a fúvóka méret mert holnap mennék egy szerelőhöz tovább próbálkozni!
Fogaskerekek száma?
Síberek össze- vissza.Vezérlés 1 foggal elrakva!Fúvóka méret érdekelne .
leömlők melegednek-e egyformán
gyertyák állapota/szikra van-e rendesen testel
benzincsap jó-e, átfolyik-e elegendő anyag, AC szállít-e rendesen
benzinszűrők! nagyon fontos tud lenni...tapasztalat
karbi állapota, tiszta-e, fúvókák tiszták-e
ha ezek mind megvannak és minden fasza akkor jön a többi lépés
nagyobb hőértékű gyertyák cr9e"azóta már közlekedni is lehet vele, mert a gyárival cr8e nem ment 500 métert"
karbisor rengetegszer levéve -fúvókát felcserélni nem lehet- síbertűk a két középső a hoszabb-többet nemtudok magamtol.kell a segítség!