Ma találkoztam a haverommal aki rábeszélt anno a simsonra és rátaláltam eme remek élvezetes életformára. Azt mondta ad 300e a motoromért, mert ismer és tudja hogy jó kezekbe van. Elgondolkodtam rajta kb 2 másodpercig és nemet mondtam.
Bár így jártam annak idején itt a CBR klubban is amikor túraplexit kerestem Fréhez. Válaszra sem méltattak, egy gyökér írt annyit hogy: a szatunásak szarok, vegyé normálisat.
És ilyenkor látszik a legjobban, hogy a mi kis kialakult közösségünk (külön kiemeve puput aki már ilyenkor alszik ) tényleg hihetetlen érték.
Hát élvezetes volt de a bukósisakot az én fejemről tépték le majdnem jött vele a 3 fülbevalóm a fél arcszőrzetem és kitaláltam veszek 1 felhajtható sisakot és nem tépik a fejemet le ha gond van.
Oda? Soha.
Egy ember ígérte meg (a linkelt helyen) hogy megkérdezi egy Dán barátját aki néha foglalkozik öregebbekkel is hogy esetleg nincs-e neki két eladó oldaldoboza, de nincs. Kérdem tőle hogy és ha lenne akkor kb mipénz lenne, megkérdezi és felhív ha tud valamit. Ennyi.
Asszem íbéjes vadászás lesz valahonnan az EU-ból. Senki sem akart még tippet sem adni, pedig akikkel beszéltem azok egy rakás nemzetközi GW klubbal állnak szinte napi kapcsolatban és mégis lepattintott mindenki hogy:hát ilyen dobozt már nemigen lehet szerezni, keresgéljek. (USA-ban pl van egy csomó ajánlat de ők ott sem tudnak segíteni pedig van konkrét ismerősük ott is, hogy dögölnének meg )
Ha ez a ember sem szól vissza akkor hagyom őket a faszba és csinálom úgy ahogy szoktam.
Bármennyit is mennek, a valódi motorozáshoz kb semmi közük sincs.
Láttam pl egy-két elmaradottabb modellt ami nem rendelkezett pl: elektronikus seggnyalóval és nem volt rajta min. 8,3kg aranyozott felület, és légzsák sem volt rajtuk, na ezek már elég elmaradottnak számítottak náluk. (pedig már 1,5-ösök voltak)
Undorító.
http://www.idokep.hu/webkamera...
http://koponyeg.hu/statoldalak...
Ebből arra a jutottam utáltok engem.
És a 21es hévvel jöttem vissza.
És ilyenkor látszik a legjobban, hogy a mi kis kialakult közösségünk (külön kiemeve puput aki már ilyenkor alszik
Ha idegen jön annak is próbálunk segíteni
Egy ember ígérte meg (a linkelt helyen) hogy megkérdezi egy Dán barátját aki néha foglalkozik öregebbekkel is hogy esetleg nincs-e neki két eladó oldaldoboza, de nincs. Kérdem tőle hogy és ha lenne akkor kb mipénz lenne, megkérdezi és felhív ha tud valamit. Ennyi.
Asszem íbéjes vadászás lesz valahonnan az EU-ból. Senki sem akart még tippet sem adni, pedig akikkel beszéltem azok egy rakás nemzetközi GW klubbal állnak szinte napi kapcsolatban és mégis lepattintott mindenki hogy:hát ilyen dobozt már nemigen lehet szerezni, keresgéljek. (USA-ban pl van egy csomó ajánlat de ők ott sem tudnak segíteni pedig van konkrét ismerősük ott is, hogy dögölnének meg
Ha ez a ember sem szól vissza akkor hagyom őket a faszba és csinálom úgy ahogy szoktam.
Eltörtem a nyakát meg a szegycsontját és sorozat bordatörést okoztam neki
Láttam pl egy-két elmaradottabb modellt ami nem rendelkezett pl: elektronikus seggnyalóval és nem volt rajta min. 8,3kg aranyozott felület, és légzsák sem volt rajtuk, na ezek már elég elmaradottnak számítottak náluk. (pedig már 1,5-ösök voltak)
Undorító.