Reggel el kell vigyem a dogit állatorvoshoz.
vagy egy diónyi duzzanat a jobb füle alatt
Már látom lelki szemeim előtt a számlát, ahogyan szépen 5 számjegyűvé válik, és kezd közeledni a 6 számjegyhez.
Nem olcsó mulatság.
2 hete voltunk, sima veszettség elleni oltást kapott és féreghajtót + kapott egy kullancs elleni nyakörvet a vakarék. 8900 Ft.
Egyébként a hasonló stílusú (Szelin Dijon) zenéket nem csipázom, de ez jó. Rádióba ha hallom vezetés közbe még fejjebb is csavarom a hangot.
Jó lehúztak minket a buzi ejuróvizijón !
HA nincsen a Finn rokonok olyan uccsók vagyunk mint a szar.
Na visszajöttek a dokitól, elhoztam a táppénzes papírt, hétfőn már dolgozok. (naggyából már ok. a hátam, bár emelni még nem bírnék.)
A motorost én is sajnálom.
Kíváncsi lennék ki volt a ludas. Egy-egy ilyen szerencsétlenségbe torkolló bakiból még tanulni is lehetne
haccáz. Lehet, hogy az ülés nem eredeti, de a kuplungfedelet biztos nem cserélte ki, az 1000é nagyobb, és nem lyukon néz ki.
Szóval így van - vagy a faxtuggya. Lényeg, hogy meghalt szegény csórikám, nagy peche volt, de asszem, vezetői hiba volt.
Jó reggelt,én is 600-nak nézem,kerektükrös.Laci én holnap megyek,Emailomra küldj egy telószámot,ha ott vagyok majd hívlak.A hátsó rugó nekem is kemény egyedül,de az asszony 70-kilója kellemesen kompenzálja,és mikor tavaly belefutottam egy hatalmas kátyúba ahol letört a doboztartó konzol,akkor sem koppant fel a hátulja.Ez a rendszámozási mizéria is jellemzően magyar lehúzás lesz,mert valóban kötelező minden uniós járműre azonosító,(nálunk utolsónak január1-től)de ez nem jelenti azt,hogy ezért megint meg kell sarcolni a szerencsétlen embereket.Volt szó arról,hogy a biztosítók végezzék a nyilvántartást,lévén adásvételkor úgy is új biztosítást kell kötni,a rendszám helyett azonosító szám lenne,de attól félek ebből is pénzlenyúlás lesz,pedig a benzinben is fizetünk nem kevés adót.van olyan uniós ország ahol ingyen átírják a robogókat,olaszoknál lehet,de nem biztos.
vagy egy diónyi duzzanat a jobb füle alatt
Már látom lelki szemeim előtt a számlát, ahogyan szépen 5 számjegyűvé válik, és kezd közeledni a 6 számjegyhez.
Nem olcsó mulatság.
2 hete voltunk, sima veszettség elleni oltást kapott és féreghajtót + kapott egy kullancs elleni nyakörvet a vakarék. 8900 Ft.
Jó lehúztak minket a buzi ejuróvizijón !
HA nincsen a Finn rokonok olyan uccsók vagyunk mint a szar.
Ja erre.
Skcok gyertek Szentesre.Tali van
Egyébkéntmeg
az indításnál csinál egy tesz-et az exup. gondolom ott a bibi. Nem csinálja meg, mert v.mi beállt.
Na visszajöttek a dokitól, elhoztam a táppénzes papírt, hétfőn már dolgozok. (naggyából már ok. a hátam, bár emelni még nem bírnék.)
A motorost én is sajnálom.
Kíváncsi lennék ki volt a ludas. Egy-egy ilyen szerencsétlenségbe torkolló bakiból még tanulni is lehetne
Szóval így van - vagy a faxtuggya. Lényeg, hogy meghalt szegény csórikám, nagy peche volt, de asszem, vezetői hiba volt.
1. babetta ara 20.000Ft
2. atirasi koltseg 30.000Ft
3. eves benzinkoltseg kb 20.000Ft
3.rajonni,h vmit nagyon elbasztak megfizethetetlen