Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem szeretem, de libabőrös lette. Alap klippre nem ,csak erre.
Reggel el kell vigyem a dogit állatorvoshoz.
vagy egy diónyi duzzanat a jobb füle alatt
Már látom lelki szemeim előtt a számlát, ahogyan szépen 5 számjegyűvé válik, és kezd közeledni a 6 számjegyhez.
Nem olcsó mulatság.
2 hete voltunk, sima veszettség elleni oltást kapott és féreghajtót + kapott egy kullancs elleni nyakörvet a vakarék. 8900 Ft.
Egyébként a hasonló stílusú (Szelin Dijon) zenéket nem csipázom, de ez jó. Rádióba ha hallom vezetés közbe még fejjebb is csavarom a hangot.
Jó lehúztak minket a buzi ejuróvizijón !
HA nincsen a Finn rokonok olyan uccsók vagyunk mint a szar.
Kell egy kb egy centivel hosszabb kutyacsont és már tekerheted is be a rugó előfeszítést mert túl puha lesz.
Bakker tiszta libabőrös lettem
Laszi. Lassan én is indulok haza, leghamarabb 19h fele ott vagyok.
Skcok gyertek Szentesre.Tali van
Én itt vok reggel óta, de senki nem mond semmit. Lassan vége a munkaidőnek, készülök haza, utána motorra pattanok.
hm... mindenki eltűnt és még Pupu sem jelentkezik. csak nem az ufók?!
kösz papi!
JJáááhhhh fijam, majha Tésis olyan öregleszel mint öregapád, nem ezt fogod mondani.
Egyébkéntmeg
akkor dobd el azt a kampósbotot papi és járj! örülök hogy jobban vagy!
ja értem köszi!
bovden
az indításnál csinál egy tesz-et az exup. gondolom ott a bibi. Nem csinálja meg, mert v.mi beállt.
Szevasztok!

Na visszajöttek a dokitól, elhoztam a táppénzes papírt, hétfőn már dolgozok. (naggyából már ok. a hátam, bár emelni még nem bírnék.)
A motorost én is sajnálom.
Kíváncsi lennék ki volt a ludas. Egy-egy ilyen szerencsétlenségbe torkolló bakiból még tanulni is lehetne
Szeva! Nekem sajna nincs de azt nem bovden mozgatja? úgy nagyon nem, vagyok benne csak kérdem.
basszus ilyen híreket kora reggel. szegény srác...
haccáz. Lehet, hogy az ülés nem eredeti, de a kuplungfedelet biztos nem cserélte ki, az 1000é nagyobb, és nem lyukon néz ki.
Szóval így van - vagy a faxtuggya. Lényeg, hogy meghalt szegény csórikám, nagy peche volt, de asszem, vezetői hiba volt.
Jó reggelit!
Szevasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt,én is 600-nak nézem,kerektükrös.Laci én holnap megyek,Emailomra küldj egy telószámot,ha ott vagyok majd hívlak.A hátsó rugó nekem is kemény egyedül,de az asszony 70-kilója kellemesen kompenzálja,és mikor tavaly belefutottam egy hatalmas kátyúba ahol letört a doboztartó konzol,akkor sem koppant fel a hátulja.Ez a rendszámozási mizéria is jellemzően magyar lehúzás lesz,mert valóban kötelező minden uniós járműre azonosító,(nálunk utolsónak január1-től)de ez nem jelenti azt,hogy ezért megint meg kell sarcolni a szerencsétlen embereket.Volt szó arról,hogy a biztosítók végezzék a nyilvántartást,lévén adásvételkor úgy is új biztosítást kell kötni,a rendszám helyett azonosító szám lenne,de attól félek ebből is pénzlenyúlás lesz,pedig a benzinben is fizetünk nem kevés adót.van olyan uniós ország ahol ingyen átírják a robogókat,olaszoknál lehet,de nem biztos.
ezres,mert egyben van az ules.egyik 600-asnal sincs egyben az ules.
Mentem nagyfaluba nagyon későn jövök csak de majd benézek
kepzeld el azt,mikor a fiadnak megveszed elete elso motorjat,egy babettat.
1. babetta ara 20.000Ft
2. atirasi koltseg 30.000Ft
3. eves benzinkoltseg kb 20.000Ft
3.rajonni,h vmit nagyon elbasztak megfizethetetlen