Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem jutott el hozzám. Ha csak mélymerült, akkor jó lesz, de ha már kiült a lemezekre a fehér réteg... nehéz ügy. Ha meg kipárolgott vízzel állt, levegőn volt a lemez, akkor reménytelen.
és milyen blokkot kéne hozni?
Ok, köszi.
Jaaa. Akkor egy Spanyol ajkú barna bőrű bevándorló tolta ki a gyárból.
nagydarab néger!
majd kiderül.
Nem hinném hogy ferdeszemű segédmunkás volt, ezt az USA-ban gyártották.
hát ha megyünk arra akkor szólok és szerintem megoldható a dolog de ígérni nem tudom hogy mikor mert ami volt megrendelés azt most leszállítottuk.de csak lesz még máskor is!
Nem, úgy van ahogy meg lett hozva. Lassan gyűlik hozzá az alkatrész.
Ha mlas megregenerálja a halott akksiját akkor azzal, ha nem lesz jó(ez baromira esélyes) akkor felsavazom az újat és elindítom azzal.
Nem túl sürgős, Pestig kellene csak hozni, azaz M3-M0 találkozásáig oda mennék érte.
Kérlek ne sértődj meg rajta. . .
Erre mondják, hogy Te még az apád faszába se voltál akkor.
nekem meg még nem volt semmi problémám akkoriba!
Te nagycsoportos voltál, a Hondádat kitolta a kis ferdeszemű segédmunkás, én pedig felsírtam közvetlenül az orvosok után.
hát épp csütörtökön voltam arra de nem tudom legközelebb mikor megyek.mostanában többször mentünk de amúgy csak Pestig szoktunk járni.mennyire sürgős?és Pestre kéne vinni?
Mit kipufogó....az egész motor.
Még aza kipufogó...
Nyíregyházáról. (mellette van Napkor)
használod már vagy most darabokban van?
honnan?
Hát ja. Már nagycsoportos voltam az oviban amikor a Hondámat kitolta az első tulajdonosa a szalonból.
Szia Mesu! Te szoktál járni rendszeresen Nyíregyháza-Budapest-Pápa viszonylaton? El kéne hozni egy blokkot Napkorról...
na hogy megy a málhás szamár?
Jó évjárat volt.