Meglássuk. Az utolsó töltő, amit csináltam, 200A-rel tölt. Lecsökkent kapacitású, 3 éves 44Ah-s zárt savzseléseket töltenek vele, úgy hogy az akksi egy vízzel teli ládában áll, hogy ne süljön meg de javul Olyat, ami 4 órát bírt, most 20-nál tart, azonos terheléssel. Ha eljut 40-ig, szép prémiumot kapok
Én azt gyanítom hogy ez megfagyott. Egy fűtetlen betontetejű garázsban állt csontra lemerült akksival tavaly óta. Szerintem télen mattot is kapott, a másik teljesen zárt akksi ami a "tank" alatt volt az ugyanezt a jelenséget produkálta.
Odaadtam Zsoltinak mikor hozta a gépet.
Baromira mélymerült lehet mert 4,96V volt benne és először nem vett vel semmi áramot. Fent hagytam a töltőn másnap délutánig, akkor már felvett 1,5 ampert de csak 11V-ig ment fel a feszültség. 10-20 perc állás után visszaesett a feszültsége 5V körülire.
Ábrusnak szeretettel!HANGERÖT FÖL!
Nekem meg csak olyan van
Én nyertem!
Évforduló van.
Ez a 7., hogy elvagyok viselve. . .
nem kéne magától leessen a fesz.
Baromira mélymerült lehet mert 4,96V volt benne és először nem vett vel semmi áramot. Fent hagytam a töltőn másnap délutánig, akkor már felvett 1,5 ampert de csak 11V-ig ment fel a feszültség. 10-20 perc állás után visszaesett a feszültsége 5V körülire.