Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20ezer körül lehet venni fiatal motorokból való rugóstagot .
2005ös R1,meg 2006os ZX636-os hátsóját ennyikért vettem újszerü állapotban.
van köztünk kemény 6 év kb.
Fiatal vagy még barátom !
Csak amikor minden mozdulatoddal azon vagy, hogy jobb legyen ez az egész - még akkor is ha meg se éri... - akkor azért szar azt hallani, hogy a többiek leszarják
A fantasztikusan szárnyaló Belorusz (Fehérorosz) Rubelben?
ezért kajolok inkább itthon.
épp túlvagyok egy 3 tojásos rántottán. Volt még benne selyemsonka is. toltam mellé 2 kis szelet toast kenyeret (csak szigorúan teljes kiörlésű liszttel!)
Fini volt.
Egyébként a szőrös csirke a nyitáskor volt.
kb. 4 éve van vénemberes csirkefaloda nálunk, és nagyon az elején ettem volna ilyet. Egyébként nem csak én jártam meg a szőrös csirkével. Azóta rajta maradt. Mégis mindig a BurgerKing és a KFC előtt állnak a legtöbben.
Én a marhahúst jobban csipázom. a Western Woper nekem bejövős.
Egyébként ezeket ne vedd magadra! Ne legyél robot! Ez csak a munkahelyed !
akkor abbol kernek egy poharnyit
1.000.000/zsák
hát nem volt hülye. ezt meg felejtsd el ezt a szőrös tollas csirkét, amióta mondtad figyelem és nálunk ez eddig 1x találtam egy 5 mm-es tollacskát a hot wingsbe. pont szart fogtál ki, visszaviszed aztán kapsz cserébe egy teljesen új menüt. szerintem a madáron toll-at találni még mindig jobb mint a salátába pókot, a szendvicsbe taknyot (!), és rendszeresen hajat és szőrt az ételbe..
figyumá. Tudol sprite sűrítményt ócsójér?
Ja, és nem beszéétünk a zőrös csirkéről ami a kényszervágóról fillérért jön oszt a kis vacak fűszerezés miatt egy vödörnyiért elkéritek az egész bagázs napi bérét.
Nem vót hülye az a vigyorgó fekete-fehét vágóistván utánzatú csávó.
a korlátlan az korlátlant jelent, nem szólhatott volna..de nem is értem az ilyeneket mért nem rúgják ki egyből...
napot. ennyi hülyeséget összehordani jöttök ezzel az annyit isztok amennyit akartok dologgal, és hogy majd jól kiisszátok a cég pénzét. hát 420 ft-ot adtok ki 4 dl üdiítőért, a legtöbb ember MAXIMUM 2x issza meg, és nem tölti tele, tehát max 1 literrel lehet kb számolni/fő. 1 liter vizezett pepsi IZŰ szutyokért kiadni 420 ft-ot valóban nagyon nagy ötlet sok okoska és ha jön 1x-1x egy vendég aki akár 5l-t megiszik, akkor sincs áránál, úgyhogy ez azért jól ki van találva. Boltba 300 a legmárkásabból 2 liter.
minek az alacsony ülés.
Há neked le ér a lábad, nem?
Az enyém is állítható, de legkintebb van. Sztem nincs igazad, a kutyacsont hossza csak a lengővilla pozícióját határozza meg, legalábbis középiskolai fizikai ismeretem alapján. A rugózás ereje az erőáttételtől függ, az meg a kis banán alakú aluöntvénytől (aminek 1ik vége fix pont körül forog)
Lágyabb rugóval lehet, jobban beül majd, de legalább hasonlítani fog egy goldfingra (alacsony ülés)
Hm. Nekem van egy exupba való noname összevissza tekergethető rugóstagom ami ugyan nem olcsó de nekem egy kissé puha.
Ha hosszabb lesz a k.csont akkor kicsit lejjebb meg a hátulja, de ha elkezded tekerni a rugó előfeszítést, akkor azzal meg emeled felfelé. Viszont a himba áttétele megváltozik és puhább lesz a rugózás. (tapasztalat)
Kollégám kutyája lába eltört, most vannak a 2. műtét és az első 100as után.
Közben 3man élnek 1 keresetből, ami nem is nagyon magas.
Én nem akarom a magasságát megváltoztatni, csak puhítani rajta. Vagy akkor más lesz az erőkar is?
Láttam itt az apróban jó rugóstagokat, 150-170 ezer
A rugókészítő azt mondta, megcsinál átm8 anyagig bármilyet, vigyem az eredetit, megvárhatom, és kilója a rugónak ezeöccá
Mentem Haza Csőőőőőőőőőőőősztök.
le !
de, sajnálom ezt a kis rohadékot nagyon. HA nem eszek a jövőhónapban semmit is rendbehozatom a dokival.
Motorok,,,,,,,,,,,,, Mecsek
És még az ótót is lehomokolja.