Ezt a qrva füldugót harmadszor hozzák fel. Valaki nagyon csókos, hogy itt nyomathatja a 8000 Ft-os xarát (orvosi segédeszköz bótban 500 Ft, a munkavédelmis meg kéccáz)
Én is gondolkoztam már fokkijelzőn, mert fülre váltok, és előfordult, hogy elbambultam, és be akartam tenni 6-ba (nem néztem, mennyivel megyek)
De LCD-vel, nem leddel, mert az LCD jobban láccik, de aztán lusta voltam xarozni vele (meg kerékjelem nincs, azt is ki kellett volna alakítani (autó ABS szenzorából pl)
ugyanahoz a fordulatszámhoz más és sebességi érték tartozik különböző fordulatokon.
ez az elve.
bár, akkor nemtoom micsinál, ha húzod a kuplungot, oszt úgy húzod a szarvát.
De,vagyok minden este,de amikor én tudnék beszélgetni veletek,akkor rendszerint vacsiztok. Később meg én már alszom,mert korán kelek. De minden nap olvasok vissza.
ha tenyleg csak arra kell,,akkor egy randomszamgeneratort kell betenni,es kesz.neha kiir egy erteket
a fordulatos,figyelos dolog nem elvetelt otlet,az valoban megvalosithato.de annak az ara,stb,inkab akkor bele egy r6 blokk,es meg jobban is megy
arra amire Pupu használná (lásd lejjebb: világiccson. ) ez is jó, de ha annyira akarod, egy PIC vezérlőt lökni kell mellé, ami figyeli a ford. szám jelet.
ha kiugrik seb. fokozaatból, akkor megugrik hirtelen a fordulatszám.
az idő és a ford. emelkedés arányának elérésére resetel.
minden megoldható, de az egész visszajelző hülyeség.
ECU -s motoroknál könnyü megoldani. Ezeknél szinte lehetetlen.
Fognak téged szeretni a füldugós írásnál.
latom nem eloszor gondolkozol ma rajta
Látom némelyekben kezd feltörni az elfojtott Goldwinges.
De LCD-vel, nem leddel, mert az LCD jobban láccik, de aztán lusta voltam xarozni vele (meg kerékjelem nincs, azt is ki kellett volna alakítani (autó ABS szenzorából pl)
Sziasztok!
és micsinál? kiírja, hogy fákkjú
ez az elve.
bár, akkor nemtoom micsinál, ha húzod a kuplungot, oszt úgy húzod a szarvát.
itten az ész
a fordulatos,figyelos dolog nem elvetelt otlet,az valoban megvalosithato.de annak az ara,stb,inkab akkor bele egy r6 blokk,es meg jobban is megy
PIC vezérlés, és meg is van oldva.
ha kiugrik seb. fokozaatból, akkor megugrik hirtelen a fordulatszám.
az idő és a ford. emelkedés arányának elérésére resetel.
minden megoldható, de az egész visszajelző hülyeség.
ECU -s motoroknál könnyü megoldani. Ezeknél szinte lehetetlen.