Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a qrva füldugót harmadszor hozzák fel. Valaki nagyon csókos, hogy itt nyomathatja a 8000 Ft-os xarát (orvosi segédeszköz bótban 500 Ft, a munkavédelmis meg kéccáz)
Tényleg, a te gépeden fűtött az ülés, meg a markolat?
öregszünk
És ha füldugó van a füledbe hogy hallod .
Fognak téged szeretni a füldugós írásnál.
(elozmeny)
latom nem eloszor gondolkozol ma rajta
Temopmat? Fokozatkijelző?
Látom némelyekben kezd feltörni az elfojtott Goldwinges.
Én is gondolkoztam már fokkijelzőn, mert fülre váltok, és előfordult, hogy elbambultam, és be akartam tenni 6-ba (nem néztem, mennyivel megyek)
De LCD-vel, nem leddel, mert az LCD jobban láccik, de aztán lusta voltam xarozni vele (meg kerékjelem nincs, azt is ki kellett volna alakítani (autó ABS szenzorából pl)
Jó éjt!

Sziasztok!
"fordulaton" helyett "fokozatban"

és micsinál? kiírja, hogy fákkjú
az az Err fokozat.v egyszeruen meghulyul,esetleg az altalad emlitett biztonsagi kuplungkapcsolo,es akkor nem mer.
Jó estét
ugyanahoz a fordulatszámhoz más és sebességi érték tartozik különböző fordulatokon.
ez az elve.
bár, akkor nemtoom micsinál, ha húzod a kuplungot, oszt úgy húzod a szarvát.
De,vagyok minden este,de amikor én tudnék beszélgetni veletek,akkor rendszerint vacsiztok. Később meg én már alszom,mert korán kelek. De minden nap olvasok vissza.
Tök mind1, hogy milyen fordulaton mész, te zseni, az áttétel a fordulatszámtól nem függ, csak a váltó fokozatától.
akkor add el az FZR-t és vegyél egy mahisztit
ÉS akkor addig nem is leszel?
És ha csak korzózok 5. be 30al 3000 fordulaton? akkor a 2 forgási arányból kihoz 1es sebességi fokozatot
Vagyok,olvasok,de még nem kaptam választ a Szilvesztertől. Ahogy tudok valamit rögtön jelentkezek.
2db 40Ft-os IC. De lehet PIC-el is, AVR-el is, meg nótbukkal is soros porton windózos szoftverrel
itten az ész
Nem jó mert ha rákuplungolok akkor is hirtelen megugrik a fordulat
ha tenyleg csak arra kell,,akkor egy randomszamgeneratort kell betenni,es kesz.neha kiir egy erteket
a fordulatos,figyelos dolog nem elvetelt otlet,az valoban megvalosithato.de annak az ara,stb,inkab akkor bele egy r6 blokk,es meg jobban is megy
jogos.
PIC vezérlés, és meg is van oldva.
arra amire Pupu használná (lásd lejjebb: világiccson. ) ez is jó, de ha annyira akarod, egy PIC vezérlőt lökni kell mellé, ami figyeli a ford. szám jelet.
ha kiugrik seb. fokozaatból, akkor megugrik hirtelen a fordulatszám.
az idő és a ford. emelkedés arányának elérésére resetel.
minden megoldható, de az egész visszajelző hülyeség.
ECU -s motoroknál könnyü megoldani. Ezeknél szinte lehetetlen.