Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felkeltettek akart lenni
Én is keményen ébredtem felkeltettem 3ó alvás után. És még vigyorog a gyerek aki felkeltett, de most már nem.
Jó reggelt! Na ivan mi keményen ébredtem vigyázzat ! . .
reggelt
.
Na megint hosszú meló volt jó éjszakát.
Mennyi minden történt itt pár nap alatt míg utoljára voltam
Szunyizók!
a.)-Motorino Gábor,Győzikefalva ,0620+%%%+""
Természetesen a bejelölt választ fennhangon vállalja a nyilvánosság előtt névvel, címmel és telefonszámmal.
Vannak akik úgy vélekednek hogy a túramotorok királya nem is motor, említést sem érdemel és nem kíváncsiak arra, hogy mi lesz kb 250-300e Ft és sok-sok munkaóra beleborításának az eredménye.
De Ön:
a: kíváncsi rá és mindenképpen figyelemmel szeretné kísérni
b: kommunista és homoszexuális
c: nem alkot véleményt, tehát állítja magáról hogy egy idióta barom
Kérem jelölje karikával az ön megrendíthetetlen és megváltoztathatatlan meggyőződését. Köszönöm hogy segítette munkánkat.
Talán ha előtte végeznék egy közvélemény kutatást?
de megértem és igazad van
kár
Több helyről jött és már kurvára unalmas.
Ne a többieket büntesd mert én voltam a köcsög.
szerintem létrehozhatod a GW szerelés email terjesztési listádat.

Na húzok szunyálni.

Jóccakát!
Ne sértődj már be
Engem is érdekel tudod jó ismersz már,tudod jól hogy csak viccelődök
Mail-ben bárkinek elküldöm, de itt a fórumon befejeztem.
Pupu majd nem figyel ha nem érdekli. Engem érdekelne.
Tudod eredetileg az elején még arra gondoltam hogyha ősszel elkezdem csinálni és a vázig visszabontom az egészet akkor (ahogy az
FZR-eknél is) szépen végigdokumentálom az egészet, képekkel bemutatva hogy "ez"(nem tudom kisebb betűvel írni) hogy épül fel és mivel jár egy ilyen meló mert azt hittem hogy benneteket is érdekel (azért valamennyire ez is motor) de biztosíthatok mindenkit hogy egy rohadt szóval sem fogom többet itt említeni hogy egyáltalán van egy ilyenem.
Nem tudom, az aspen nyárfát jelent. Volt még az Interstate kivitel, az államközi-t jelent.