Hogy a f@szba lehet ezt emberekkel megcsinálni?
Ha anyagilag most nem is, de tárolóhellyel tudok segíteni ha nem találsz ott a közelben.
A történtek miatt részvétem.
Azon vagyok éppen amíg van net tegnap már az áramot is kikapcsolták a stúdióba most agregátorokról forgatnak és azért van netem amúgy semmi se villany se fűtés se hűtő semmi.
Szasztok a helyzet a következő motorom 150e ft ért eladó így ahogy van + alkatrészek. szerdával megszűnt a melóhelyem. Sos akinek kell ennyi.
Nem tudom meddig tudok netezni estig biztos utána már semmi. Ha tud valaki melóhelyet akkor jelezzen még egyenlőre telefon van 70-371-3332.
bocsi azért kérdezek ennyi dolgot hogy azért úgy ahogy képbe legyek.meg a szerelő mondta hogy beállítja a szelepeket meg a szelep fészket is kicsiszolják géppel,gondolom meg akar spórolni egy szétszedést.
Ha anyagilag most nem is, de tárolóhellyel tudok segíteni ha nem találsz ott a közelben.
A történtek miatt részvétem.
Amit mondtam gondold át.
Ha tudok segítek.
Ha más nem,lehozod,és szorítok helyet neki a garázsban. Azért ne add el,mert nincs hol legyen. Majd lesz.
Nem tudom meddig tudok netezni estig biztos utána már semmi. Ha tud valaki melóhelyet akkor jelezzen még egyenlőre telefon van 70-371-3332.