Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megértem,akkor mész haza?
A főnököm már nem a főnököm. Már más kezébe van az épület. Gyulám szarok az etnikumra. Lámpa fűtés meleg víz nélkül én nem maradok itt az már tuti.
Beszélj a főnököddel,őrizni akkor is kell ha becsukják,különben megszállja az etnikum,vállald el őrzésre!Veled jól járna!
. . . . .
Hogy a f@szba lehet ezt emberekkel megcsinálni?
Ha anyagilag most nem is, de tárolóhellyel tudok segíteni ha nem találsz ott a közelben.
A történtek miatt részvétem.
Kitartás

Amit mondtam gondold át.
Ha tudok segítek.
Most el kell mennem,de leszek nemsokára.

Ha más nem,lehozod,és szorítok helyet neki a garázsban. Azért ne add el,mert nincs hol legyen. Majd lesz.
Télre valakinél csak elfér. Ikim,Fábi,Snoopy,valaki csak tud egy biztonságos helyet neki télire.
Azon vagyok éppen amíg van net tegnap már az áramot is kikapcsolták a stúdióba most agregátorokról forgatnak és azért van netem amúgy semmi se villany se fűtés se hűtő semmi.
Húzom mert még csak ide raktam fel ha fel kell költöznöm pestre nem tudom hová rakni tárolni se körgangosba lakok sok lépcsővel
Rögtön melót kellene keresni,és egyenlőre mindegy hogy milyet.
Majd 1x megint veszek valamilyet
De az jár,és meg kell hogy kapjad. Sztem húzd az eladást amíg tudod.
Igen mert pénzt se kaptam még nem szívesen de nincs más lehetőségem
Muszáj a mocit eladnod?
Hát tudod volt róla már szó de most hirtelen így gondolták hogy vége.
Hú bakker! Valamit gyorsan ki kell találni. De hogyan? Ilyen hirtelen? Minden előzmény nélkül?
Igen komoly
ez most komoly?
Szasztok a helyzet a következő motorom 150e ft ért eladó így ahogy van + alkatrészek. szerdával megszűnt a melóhelyem. Sos akinek kell ennyi.
Nem tudom meddig tudok netezni estig biztos utána már semmi. Ha tud valaki melóhelyet akkor jelezzen még egyenlőre telefon van 70-371-3332.
apukám mikor lesz az enyémbe ekkora kompresszió!
bocsi azért kérdezek ennyi dolgot hogy azért úgy ahogy képbe legyek.meg a szerelő mondta hogy beállítja a szelepeket meg a szelep fészket is kicsiszolják géppel,gondolom meg akar spórolni egy szétszedést.