Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy mert azért lehet jó pénzt elkérni

Szerintem, csináltasd meg a szelephézagot, abból nagy baj nem lehet. (de nem ennél a szerelőnél, mert lehet semmi nem fog változni)
Aztán utána meglátod milyen lesz a gép.
Ha tényleg csiszolni kell előtted az egész tél, ráadásul azért a pénzért lehet kpl blokkot kapsz a bontóban amit elkérnének a műveletért.

Nemegyszer találkoztam mondvacsinált problémával szerelőnél, amiért csak a pénzt kérték el, de igazából nem csináltak semmit. Pl. kivettek egy szar kuplungtárcsát az asztal alól, hogy nézze milyen rossz volt, és a paraszt fizetett mint a katonatiszt.
Akkor az még min. 2 év munkahely neked - kiafax vesz ma stúdiót? Először meghirdetés, stb. eltart 1 darabig.
szia.először is pupu sajnálom ami történt veled.beszéltem a szerelővel kérdeztem hogy hol járunk pénzügyileg azt mondja a komplett tömítés 40 ezer környékén van+15 a szelep fészek csiszolás.kérdezem hogy nem elég ha a szelepeket beállítjuk és utána mérünk megint egy kompressziót.azt mondja hogy ilyen nagy kompresszió eltérést nem fog azzal megjavulni ha csak a szelepet állítja be,ahoz a szelep fészek csiszolás is kel.
A felszámolók az új tulajok egyenlőre
Sztem biztos maracc, akárkié is lesz a bót. Nem maradhat felügyelet nélkül a komplexum, mert akkor szétlopják 2 hét alatt. Ha felszámolás lesz, akkor beszélned kell a biztossal, és alkalmazni fog, mivel te ismered ott a dörgést. Ha meg new tulaj lesz, annak is kell gondnok (bocs, Műszaki Igazgató )
Reméljük a legjobbakat.
Most hívott a góré hogy szerinte biztos fogok kelleni De hát sok ilyet hallottam már hogy biztos tuti jobb lesz higyekbenne majd megoldódik
Azaz lehet lesz netem még pár napig ha megtalálom az erősítő vezetékét a kapcsoló szekrénybe kikötöm és a szomszédból közvetlen megtáplálom meg a rutert is
Várok pár napot mi sül ki belőle kellek e az új tulajnak vagy sem Addig is összepakolok mindent. Holnaptól nem lesz internetem mert viszik el az agrit és akkor game over.
Akkormeg, amit beszéltünk. ;)
Sziasztok!

Részvét Pupu ! Remélem azért valami csak kialakul, és a motort sem kell eladni.
Ha kimész akkor add el, egyértelmű.
De ha megyek ki angliába akkor mindenféleképpen el kell adni mert oda is kell a pénz.
Télen?
Sajnálom PUPU. De ne add el a motort, mert ha más nem futárkodni még mindig lehet vele. Esetleg....
Jó arc vagy Gida!
Inkább ne hívj! Ne én legyek az aki kihúzza a segged alól!
NE ADD EL!
Lesz meló
Sajnálom.
Mindezek mellett megjegyezném hogy ha van rá valami mód, és lehetőség NE ADD EL !(nem éri meg)
Csak elálldogál az valakinél míg jobbra nem fordul a sorsod!
Ha mégis kötöd az ebet a karóhoz hívj fel.
. .
1000 köszönet nektek, senkitől nem kaptam még annyi együttérzést és segítséget mint ma tőletek. . . .
Időbe szólok vagy értesítek mindenkit a fejleményekről. . .
Szia Pupu!Én is sajnálom ami történt!
A motort meg akár most is hozhatod!Annyira nem vagyok messze és van hely is!
Szasztok ! Sajnállak Hely van nálam is ha kel
Hát hogy hová még nem tudom