Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez a nagy élet itten-e?
Jó estét!
Jó estét uraim!
A zsiga az zsiga. Meg még apám trabiját sajnálom nagyon, hogy elvittem a bontóba... Pont rosszkor. Éppen utána kezdtek rohamosan kihalni, most meg már alig látni...Azt is vezetgetném, első autóm olyan volt, 6000 Ft-ért vettem, másfél évet használtam, aztán menet közben összekócolódtak benne a hajtókar csapágy görgők...
Tök megbízható vasak, örülök neki. A haverom 3 éve hajtja az övét, hiba nélkül. Lecserélni max nagybanditára szeretné....
Miért? Hűtőt rá és hajrá faragni.
Ezt néztem mert helybeli,de mire ebből gépet farag ,megőszül!
Úgy néz ki hogy összejön neki a 600-as Bandit.
Én a Capri mellett nem gondolkoznék ilyesmin. (az is felháborító hogy Caprim sincs )
Estét!
Van itt neki egy Óccccsóóóóóóóóóó 600-as
Megjött a sz.szám.
Ha lesz pénz akkor majd küldök.
Persze hogy nem, mert most hívott fel.
Na jó estét vagyok én is ehune.
Éppen a minap gondolkodtam rajta szintén, milyen jó lenne egy ezerkettes zsiga. Csak úgy nosztalgiázni, vezetgetni... Nekem kocka ezeröcsi volt, a szomszédtól vettem meg, orvos Németországban vásárolta export típus volt. Azért kapott egy nagyszelepes hengerfejet, dupla solex (Capri) karbit és egy sportkipu rendszert. Kibszott jó hangja volt és nagyon ment. Szerettem nagyon, de sajna elkezdett rozsdálni és az már megállíthatatlan volt, no meg jött közben a Capri...
Nincs itt ma túl nagy nyüzsgés, még Ádám sem irkálja mit kéne venni
abrus kukac citromail pont hu......
Háde ide írkáljam? mílcímet nem tudok
Jó van na ,csak eszembe jutott a gyönyörű nő akit ha megkérdeztem hány óra van kapásból gondolkodás nélkül visszakérdezett :
Mikor? Most?
Az első pár ilyen szórakoztató volt,de. . .
Utalhatom a Honda gyárnak is, a szökőár pusztítására való tekintettel.
Jöhet az enyémre is!
Az enyém?
Van neked fogalmad arról hányszor át volt itt forgatva az a milliónyi cucc?
Hány sarokból tettem át a másikba?
Ha nyitogatod a dobozt ne lepődj meg,nem csak a szemetemet küldtem el, motor is van benne
És a pak az 2k.
Meg kéne egy bankszámlaszám.