Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Rönóban is szarakodott már de szétszedtem (bele volt keményedve a zsír a hajtóművébe) kimostam-megzsíroztam és fasza lett.
Egy év után megint szétszedtem mert időnként (majd később sehogy) baszott szabályozni, ekkor azért volt szar mert kissé sok zsírt találtam tenni bele összerakáskor és melegen lefolyt a motor kommutátorára.
Zsírtalanítás után jó lett és azóta is működik. (de van egy tartalék is, 5e-ért vettem a komplett befecskendező rendszert, meg még pár cuccot)
Mikor brara meglett, belement szűk 100, pedig nem volt baja konkrét. Csak fék, lengéscsillapítók, vez.szij, ezmegaz... Nálad kezdő szervíz?
Nem érdekel
Mivel motorok leqrva a sarokba, beszélhetünk autókról is Neked jó a verdád? Most az röhög, akié benzines...
Fiatba 50+ most nééha iingadozik... Lehet nézek majd bontottat.

Azon nincs jutaléka,és nem hozzák helyébe,és ha nem jó még egyszer menni kell kicseréltetni
Szerintem is amatőr volt. Ment volna bontóba cuccért.
Nem kell. Opel sose kop el Nekem volt eddig 3, egyiket se kellett javítani soha (na jó, csak azt, ami 2x is összetört alattam)
Amatőr opel bontó Fót: Mindenhez van mindene 06302619189
A kedvedért kibontottam az egyik dobozt.
Vagy megcsinálod bovdenesre . . .
Sudzukki automata alapjárat állító motor beszart az asszony kocsijában. Kérdeztem a sudzukit, mi lé, azt mondták, 150 gondoltam, majd megveszem autósboltban, na ott meg 100 (kb 3 kilót ér az autó)
Beállítottam egy alapjáratot kézzel tekerve rajta, lehúztam róla a vezetéket, és kész, ez volt fél éve, és ingyen igaz, most hidegen alacsonyabb az alapjárat, de pont leszarom, ha nagyon zavar, így télire tekerek rajta be fél menetet
És akkor még nem beszéltünk radiátorszivárgásról
Ja.... Kiváncsi lennék, a két gates szíj, ami a barátom kicserélt háromezerér, mennyi letz volna műhelyben...
ez volt a sorrend. a hűtés/fűtés részhez kell egy ellenállás, mert csak 4-esen megy a fűtés, és akkor se túl jól, a hangja is gáz...csak ha már szét van szedve, akkor még most egyszerűbb megcsinálni, mert ahhoz mindent le kell bontani állítólag...
Mi volt az? Ilyen öreg verdákra fokozottan igaz, ami a motorra is: szakműhelyt, márkaszervizet messze kerülni
Sógor, haver, sufniműhely, ez a sorrend, ha javítani kell
b
Gratulálok! A korlátlan?
Én is így tudtam, hogy nem egy bonyolult művelet. Mindegy, ez van, majd elviszem a Yakomoto-hoz, ha ti azt mondjátok, hogy értik a dolgukat, akkor biztos úgy is van.
ilyen drága autót nem fogok összetörni...KIBASZOTT 20.000 ft egy szaros ellenállás ami szétkúródott ja és emiatt még egy nappal később vezethetem a kocsit.
Akkor kezdhecc másik autót keresni... az első autóját úgyis összetöri mindenki
Öveket bekapcsolni