A Rönóban is szarakodott már de szétszedtem (bele volt keményedve a zsír a hajtóművébe) kimostam-megzsíroztam és fasza lett.
Egy év után megint szétszedtem mert időnként (majd később sehogy) baszott szabályozni, ekkor azért volt szar mert kissé sok zsírt találtam tenni bele összerakáskor és melegen lefolyt a motor kommutátorára.
Zsírtalanítás után jó lett és azóta is működik. (de van egy tartalék is, 5e-ért vettem a komplett befecskendező rendszert, meg még pár cuccot)
Sudzukki automata alapjárat állító motor beszart az asszony kocsijában. Kérdeztem a sudzukit, mi lé, azt mondták, 150 gondoltam, majd megveszem autósboltban, na ott meg 100 (kb 3 kilót ér az autó)
Beállítottam egy alapjáratot kézzel tekerve rajta, lehúztam róla a vezetéket, és kész, ez volt fél éve, és ingyen igaz, most hidegen alacsonyabb az alapjárat, de pont leszarom, ha nagyon zavar, így télire tekerek rajta be fél menetet
ez volt a sorrend. a hűtés/fűtés részhez kell egy ellenállás, mert csak 4-esen megy a fűtés, és akkor se túl jól, a hangja is gáz...csak ha már szét van szedve, akkor még most egyszerűbb megcsinálni, mert ahhoz mindent le kell bontani állítólag...
Mi volt az? Ilyen öreg verdákra fokozottan igaz, ami a motorra is: szakműhelyt, márkaszervizet messze kerülni
Sógor, haver, sufniműhely, ez a sorrend, ha javítani kell
Én is így tudtam, hogy nem egy bonyolult művelet. Mindegy, ez van, majd elviszem a Yakomoto-hoz, ha ti azt mondjátok, hogy értik a dolgukat, akkor biztos úgy is van.
ilyen drága autót nem fogok összetörni...KIBASZOTT 20.000 ft egy szaros ellenállás ami szétkúródott ja és emiatt még egy nappal később vezethetem a kocsit.
Egy év után megint szétszedtem mert időnként (majd később sehogy) baszott szabályozni, ekkor azért volt szar mert kissé sok zsírt találtam tenni bele összerakáskor és melegen lefolyt a motor kommutátorára.
Zsírtalanítás után jó lett és azóta is működik. (de van egy tartalék is, 5e-ért vettem a komplett befecskendező rendszert, meg még pár cuccot)
Azon nincs jutaléka,és nem hozzák helyébe,és ha nem jó még egyszer menni kell kicseréltetni
Beállítottam egy alapjáratot kézzel tekerve rajta, lehúztam róla a vezetéket, és kész, ez volt fél éve, és ingyen
Sógor, haver, sufniműhely, ez a sorrend, ha javítani kell
Öveket bekapcsolni