Az alacsonyabb dobozt bontottam ki és kivettem az oldaldobozt megnézni.
Háát, azt kell hogy mondjam: nagyon szép színt választottam, nagyjából ilyenre gondoltam. Az ezüst szemcsék így elég idegenül hatnak benne, de majd napfénynél, összerakva biztos hogy jól fog mutatni. (bár most kérdeznél, akkor az aranyat választanám)
A munka minősége, a felület, minden túlzás nélkül állíthatom: nagyon szép, nagyon profi munka(akárkivel is csináltattad ) pedig kimondottan kényes vagyok erre. (látszik hogy fogtad hogy nem fizetem ki ha nem tetszik )
A lakkozás valóban olyanná tette mint amilyet vártam, nagyon szép lett.
A fejidom alsó sarkán (élén) egy centis darabon lepattant a festék, de nem gond, azt kijavítom, és nem is nagyon látható helyen van.
A kartondoboz oldala egy helyen kissé megdörzsölte az oldaldobozon a lakkot de semmi vész, kis polírozás és meg sem látszik.
A többi cuccot nem pakoltam ki, majd megnézem azokat is.
Végeredmény: szép lett és elégedett vagyok. (az eddig látottak alapján)
És tényleg bordó, nem piros. (többieknek: tök nem olyan mint a képeken)
Ha nem mondod el végre hogy ilyet, vagy valami hasonlót vártál vagy sem, vagy mit tudom én ,olyan hisztirohamba fogok kitörni,olyan pofont adok a macskámnak hogy mind a ketten elesünk
Háát, azt kell hogy mondjam: nagyon szép színt választottam, nagyjából ilyenre gondoltam. Az ezüst szemcsék így elég idegenül hatnak benne, de majd napfénynél, összerakva biztos hogy jól fog mutatni. (bár most kérdeznél, akkor az aranyat választanám)
A munka minősége, a felület, minden túlzás nélkül állíthatom: nagyon szép, nagyon profi munka(akárkivel is csináltattad
A lakkozás valóban olyanná tette mint amilyet vártam, nagyon szép lett.
A fejidom alsó sarkán (élén) egy centis darabon lepattant a festék, de nem gond, azt kijavítom, és nem is nagyon látható helyen van.
A kartondoboz oldala egy helyen kissé megdörzsölte az oldaldobozon a lakkot de semmi vész, kis polírozás és meg sem látszik.
A többi cuccot nem pakoltam ki, majd megnézem azokat is.
Végeredmény: szép lett és elégedett vagyok. (az eddig látottak alapján)
És tényleg bordó, nem piros. (többieknek: tök nem olyan mint a képeken)