Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

320as 34000 goldfren 57000 lucas
6-7e körül.
Kabbe. Tényleg kéne jóárban.
Mert nem q-val írtad. (az meg neki szólt első sorban)
papa szelepfedél tömi mennyi kb. mióta nincs rendes net meg nagygép meg vagyok lőve.
320-as 50 környéke lesz.
Nem találta.
(egyébként Robi keresett blokkot. )
igen és van hullámos is 34-57eig nagyvason
Nem, a három együtt egy komplett szervizcsapattal.
Nem blokkot kell venni hanem egy szájbaqrt hengerfejtömítést. (vagy megnézni hogy vannak-e még lapátok a vízpumpa tengelyén)
34 egy db?
na mivammi?
baker ez iszonyat messze van.
útbaesik: Jaszi, Ábrus, kis kerülővel Mesu (feltéve, hogy D.újváros felől mész)
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknag...yihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szál...ljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged! :)))
Tudom nem hacááá, de viszont olcsó nagyon, és egy az egybe bemegy a vázadba.

Szevasztok.
nem akartam vészmadár lenni.....
de lehet drága lesz a motor
Tudod? mennyi péz az, baxki, ha meglőnek hátulrú?
Ha 50-es zóna, akkor 300e, ha 70-es, akkor meg 130. Engem a múltkor az Üllőin lőttek meg, úgyhogy a városban is mozognak.
Azért érdemes megmérni a lemelákat hátha csak rugó kell
13000qplung 34000etárcsa
Milyen fura egy ezres mi? még ereje is van néki
Felhúztam a hungárián 160-ig, nem is fullra megpörgetve. Hát bammeg, nagyon kemény.