Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha FZR / FZ
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Guds_Rebelsson
Guds_Rebelsson
320as 34000 goldfren 57000 lucas
ábrus
6-7e körül.
adamfzr
Kabbe. Tényleg kéne jóárban.
ábrus
Mert nem q-val írtad. (az meg neki szólt első sorban)
Guds_Rebelsson
papa szelepfedél tömi mennyi kb.
mióta nincs rendes net meg nagygép meg vagyok lőve.
ábrus
320-as 50 környéke lesz.
Thomas007
Nem találta.
(egyébként Robi keresett blokkot.
)
Guds_Rebelsson
igen és van hullámos is 34-57eig nagyvason
ábrus
Nem, a három együtt egy komplett szervizcsapattal.
Guds_Rebelsson
ábrus
Nem blokkot kell venni hanem egy szájbaqrt hengerfejtömítést. (vagy megnézni hogy vannak-e még lapátok a vízpumpa tengelyén)
adamfzr
34 egy db?
emre
Thomas007
na mivammi?
ábrus
Thomas007
baker
ez iszonyat messze van.
útbaesik: Jaszi, Ábrus, kis kerülővel Mesu
(feltéve, hogy D.újváros felől mész)
mlas
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknag...yihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szál...ljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged! :)))
Thomas007
Tudom
nem hacááá
, de viszont olcsó nagyon, és egy az egybe bemegy a vázadba.
Szevasztok.
emre
nem akartam vészmadár lenni.....
de lehet drága lesz a motor
mlas
Tudod? mennyi péz az, baxki, ha meglőnek hátulrú?
Ha 50-es zóna, akkor 300e, ha 70-es, akkor meg 130. Engem a múltkor az Üllőin lőttek meg, úgyhogy a városban is mozognak.
bakosi
Azért érdemes megmérni a lemelákat hátha csak rugó kell
Guds_Rebelsson
13000qplung 34000etárcsa
bakosi
Milyen fura egy ezres mi? még ereje is van néki
adamfzr
Felhúztam a hungárián 160-ig, nem is fullra megpörgetve. Hát bammeg, nagyon kemény.
❮❮
❮
…
5148 / 11041
5147
5146
5145
5144
5143
5142
5141
5140
5139
…
❯
❯❯
(egyébként Robi keresett blokkot.
útbaesik: Jaszi, Ábrus, kis kerülővel Mesu
Szevasztok.
de lehet drága lesz a motor
Ha 50-es zóna, akkor 300e, ha 70-es, akkor meg 130. Engem a múltkor az Üllőin lőttek meg, úgyhogy a városban is mozognak.