Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus ez nem is megoldhatatlan cucli lenne
én azt is megértettem
Ezazzz senki nem verekszik olyan gyorsan mint ahogyan én tudok futni előle
Nagyon kemény vagy!
Gyártmányt arra értettem hogy ásványi/félszint/vagy szintetikus.
én nem azonos gyártmányú ásványi olajat töltöttem össze elf re agip olajat és semmi hallható érezhető különbség nem volt
Örülök
Nem azonos, de mindkettő ásványi,összeöntöm
Én nem vagyok olajmérnök de ha azonos gyártmányú olajok akkor simán összeönteném.
Mind a 2ő tökéletesen működik
Tisztán tükrözi ezt a béla , és az 5cázas is
És nekem hogy megnéztem mikor ott voltunk mert tudod mikor hozzáértem pozitív hullámokkal láttam el a blokkodat.
Műanyaghegesztés kész, festés meg volt, de , hogy soha többet nem kínlódok ilyennel az is biztos.
Igazából nem akarok újabb olajháborút szítani,de elismert óóótóóószerelő mondta h ne keverjem össze a 10 es és a 20 as olajat mert nem jól jövök ki belőle, mert felhabosítják egymást.
Eddig beletettem két 20-ast, és tervezek ráönteni fél lityi 10 est.
Véleményetek?
DE ígérjétek meg h nem vesztek össze!
Egyébként elmondanám h fent van a légszűrő,akárhányszor arra fordulok mindig beindítom.
Mindig egyből indul,nem kell sokat vacakolni,még eddig 24 órás állás volt a legtöbb, de nem volt gond.
Az első főpróba holnap lesz, megyek műszakira.
Minden azt mutatja h Ábrus mester ismét tökéleteset alkotott,és megjegyezném továbbá azt is h soha nem volt ilyen egyenletes alpjárat.
És ezúton itt is szeretném megköszönni, h megpiszkálta a blokkomat
Kösd má utána a kocsinak és húzgáljátok meg vagy negyedikbe!
Egyébként egy hosszabb kötéllel korántsem olyan veszélyes mutatvány mint ahogyan azt én is gondoltam.
Nem kell gyorsan mi is vagy 20 al ha mentünk,mert még most voltam táppénzes.
Hátha neked is csak annyi kell.