Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mindig szeretem ezt az országot, a politikával együtt. Most ez is egy ilyen pillanat. Ezt mondtad múlt héten. . .
Sziasztok mindenki
Miért, mi történt? A tv2-t néztem
rtl en hiradót látta valaki anyámék voltak benne
Még nem érdekes.
Asszem az index volt szar
De nem tökéletes van ami rossz rajta én is mikor megvettem lecseréltem a régit de hogy mi volt a szar azt nemtudom
Lehet hogy kelleni fog a Hondára.
Fogalmam sincs.
Más: neked van balos FZR kormánykapcsolód?
Sok pénzed van?
Feladjuk magunkat rózsa színű posta utalványon bubis borítékban...
. .
tudnátok valamit mondani a 250 es fzr ről, mivel azt szeretnék venni, kiváncsi lennék hogy mennyit eszik, megbízható e na és hogy mit tud végre előre is köszi
Előre utalod Krisztát?
Hááát felelőséget nem vállalok. Habár kéárt már nem teszek benne szerintem.
Miért postával jöttök?
Mi ketten mennénk. Írj egy bankszámot is ahova lehet utalni...

- csövi kriszti 2 fő ápr. 29-30
Ámberek. Én sajnos most nem tudok sokat fent lenni, de jó lenne ha hétvégére összeállna hogy hányan leszünk. Vásárolnom kéne nagyon.
Úgy hogy megbíználak titeket, számoljátok össze léci. Köszönöm.
600ra való olcsó dob van valakinek ami nem gyári és hangos . városba a szúnyogot nem hallani
zöld kimarad marad a yamaha fehér kék :D
én igen 1x majd télen. Na más téma. Tegnap kicsit rendbe szedtem a bélát és néztem hiányzik a tágulásiból a kivezető cső. De víz se volt benne kicsit gyanús volt nekem hogy melegedett a kelleténél gyorsabban a motor és néztem kb 3-4 decit rá kellett töltenem + a tartályba. Hová tűnik a víz. A tágulásin ahol hiányzott a cső ott kipárolgott?
Persze hogy meg de én nem fogom újrafestetni a tankom. (egyébként a porszívócsöves ZXR király,persze csak zöld-fehér-kékben )
Brutál jó a vidi!