Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a gyújtást,meg a generátort kösd be,akkor már be lehet tolni,a többi nem számít,legfeljebb kérsz Sanyitól néhány bicikli villogót rá.
Pupu azért köszi amit segítettél!

Mielőtt nekiálltam Egyéb motoroknak akkor képben voltam hogy ki kivel van de most kezdhetem elölről.
Karácsonyfaizzókkal akarod teleaggatni hogy ennyi kábel van? nem irigyellek
jaj anyám...
A kábeleket hagyjuk.
A hátsó lánckerekem most: átmérőre 200mm, Fogszáma meg 42 , és a lyuktávolság a felfogatásnál pedig: 150 mm .

Már lassan belehülyülök, hogy mit honnan hogyan vegyek...
akkor elvesztem mint kábel a rengetegben...
fzr 1000 elöl 320x80x64 hátul 267x150x132
Mert ugye gondolkoznom kell, mert nem a gyáriak a kerekek...

Lenne még egy intim kérdésem:
első féktárcsáim jelenleg: Átmérő: 335 mm, Belső átmérő: 65mm, lyuktávolság felfogatásnál / szemben / : 80mm

hátsó féktárcsám jelenleg: Átmérő : 285 mm, Belső átmérő: 132 mm, lyuktávolság felfogatásnál / szemben / : 150 mm

Kérdés ez kb melyik járgány tárcsaméretei lehetnek, mert nekem ezek vannak, és ugye Fz 750-m van. Gyanúm: Fzr 1000/ talán/
igen nekem is 530 van fent elöl hátul lánc is
JT acél hátsó lánckerék (530)

RK O-gyűrűs meghajtólánc (530)

Ezek szeretni fogják egymást?
Köszönöm ! Most kínlódtam a méregetésekkel első hátsó féktárca, meg a lánckerekek. Milyen jó lenne ha gyári kerekeim lennének...
Azt hogy hány kerek kis bizbasz van a láncodon oldalán.
Nem szeretnék rendszert csinálni ebből mert elég drága mutatvány ez. Nem okvetlenül szeretném tovább gazdagítani az USA gazdaságát.(bár gyanítom hogy nem az én pár dolláromból indítják a következő Mars expedíciót )
Lehet most kinevettek, de mit jelent a lánchossz méretnél a csap szám?
nincs mit!
ha kell valami,szólj nyugodtan,megoldjuk
Van kötelező biztosításom 12e az éves díj. Indulhat a szezon.
abból ugye nem lesz gond ha nem raktam vissza a termosztátot.
Köszi szépen a rendelést,ment a lé!
hát nem. özvegyi nyugdíjat kap majd
Basszus akkor még az öregségi nyugdíjkorhatárt sem érte el.
Boldog Névnapot Kívánok Andi