Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simán faszán
müködtek a indexek?
Kénytelen leszek én meg csinálni
lassan el kéne kezdenem össze pakolni..
csak,hogy még a listát sem írtam össze,hogy mit viszek
Ahhoz hegesztő kéne azt meg nem tudok
nincs időm dolgozok 1folytában
nekm valami csomagtartót kéne kreálni az FZ-re mert lassan indulok Vele Germaniába
akk csináld meg a fééékemmm (meg állítsd be a karbim )
bocsi lehet hogy rosszul fogalmasztam azon a trofon ami 2-3. azon van szikra a másikon 1-4-en nincs.....na viszont ha a trafo csatlakozoját megcserélem akor .2-3-mon van az 1-4-en nincs egyik csatlakozo fehér a másik sárga amibe a trafot dugom és a cdi-böljön
Na mi a pálya papa
Csak trolkodik ne is foglalkozzatok ezzel...
Valószínűleg erre élvez,szegény...
ott a gyári helye akkor mi nem szabályos amúgy meg tudod mennyire érdekel ha nem tetszik menj Kenyába kekszet kapálni....
Neken van teherkocsim ,furgonom ,motorom ,legtöbb helyen a H bető alatt van azt kész,a rendőr se szólt még soha érte,egyébként meg a "nagyfiúkat" nem érdeklik az apróságok!
Majd foglalkozok vele ha akarok, te meg foglalkozzál már a saját dolgoddal menj vissza a fórumodra ott baszogasd az embereket kicsit kezdesz unalmas lenni. Nincs a fórumtokon élet hogy itt szarakodsz és próbálod megad hatalmas tudású embernek beállítani magad. 20 vezetek balesetmentesen nehogy már te adjál nekem tanácsot 4 motort raktam össze kosárból te kevés vagy nekem a tanácsaiddal. Ezzel lezártnak tekintem a dolgot további szép napot.
Nem köthet bele! Legalább is nincs értelme,ez a vizsgabiztost minősíti!
Az irányjelző elhelyezése viszont nem szabályos,nagyon sok a fiatal tanult rendőr és őket nem nagyon érdekli az így vettem,meg így vizsgázott magyarázat.
Jó gurulást!
Szasztok! Ki ez a "femtesz" hogy itt okoskodik?Azt hiszi itt mindenki hülye a motorokhoz?
Ebbe egy ember köthet bele és azt jobb körökben úgy hívják: RENDŐR.
Majd ha neki lesz vele gondja, akkor érdemes foglalkozni ezzel az egésszel.
A B-típusú táblán a jobb alsó sarok,de ez a vizsgabiztos feladata.
Lehet hogy venne rá másikat, ha a csapból is pénz folyna...
Itt:
"Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét"

Elmondom hova: a hatósági jelzésre (azaz a rendszámtáblára), úgy hogy a rendőrbácsi lássa és minden egyebet lásson rajta amit kell.

Mentem gurulni. Ámen.
A Béla talán megnézethetné a hátsó tárcsáját,ha már mondták neki,hogy üt.
Hol lát Ön kötést hölgyem?

"Gratulálok!
A vizsgabiztosnak is! Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét ,lehet e fogalma a jelzőberendezések elhelyezésének előírásairól."
igazad lehet...

féltékeny
Az hogy miért kellett belekötni a Bélába az nem derült ki...