bocsi lehet hogy rosszul fogalmasztam azon a trofon ami 2-3. azon van szikra a másikon 1-4-en nincs.....na viszont ha a trafo csatlakozoját megcserélem akor .2-3-mon van az 1-4-en nincs egyik csatlakozo fehér a másik sárga amibe a trafot dugom és a cdi-böljön
Neken van teherkocsim ,furgonom ,motorom ,legtöbb helyen a H bető alatt van azt kész,a rendőr se szólt még soha érte,egyébként meg a "nagyfiúkat" nem érdeklik az apróságok!
Majd foglalkozok vele ha akarok, te meg foglalkozzál már a saját dolgoddal menj vissza a fórumodra ott baszogasd az embereket kicsit kezdesz unalmas lenni. Nincs a fórumtokon élet hogy itt szarakodsz és próbálod megad hatalmas tudású embernek beállítani magad. 20 vezetek balesetmentesen nehogy már te adjál nekem tanácsot 4 motort raktam össze kosárból te kevés vagy nekem a tanácsaiddal. Ezzel lezártnak tekintem a dolgot további szép napot.
Nem köthet bele! Legalább is nincs értelme,ez a vizsgabiztost minősíti!
Az irányjelző elhelyezése viszont nem szabályos,nagyon sok a fiatal tanult rendőr és őket nem nagyon érdekli az így vettem,meg így vizsgázott magyarázat.
Jó gurulást!
"Gratulálok!
A vizsgabiztosnak is! Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét ,lehet e fogalma a jelzőberendezések elhelyezésének előírásairól."
lassan el kéne kezdenem össze pakolni..
csak,hogy még a listát sem írtam össze,hogy mit viszek
Valószínűleg erre élvez,szegény...
Az irányjelző elhelyezése viszont nem szabályos,nagyon sok a fiatal tanult rendőr és őket nem nagyon érdekli az így vettem,meg így vizsgázott magyarázat.
Jó gurulást!
Majd ha neki lesz vele gondja, akkor érdemes foglalkozni ezzel az egésszel.
"Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét"
Elmondom hova: a hatósági jelzésre (azaz a rendszámtáblára), úgy hogy a rendőrbácsi lássa és minden egyebet lásson rajta amit kell.
Mentem gurulni. Ámen.
"Gratulálok!
A vizsgabiztosnak is! Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét ,lehet e fogalma a jelzőberendezések elhelyezésének előírásairól."