Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd nem szólok ha nem kérdezel. köcs
szivesen

miért nem így van?
kösz
Ne foglalkozz vele, majd 2-3 hét múlva megint válaszol valakinek, aki nem kérdezte.
De ha Őt kérdezzük, azt nem fogja észrevenni.
legközelebb told vissza a szivatót
nem is neked írtam
mondom, nekem 8.8 lett lefelé.
nekem ez még mindig hihetetlen a 3500 km alatt 7.5-nél alább nem tudtam vinni a fogyit...
a hűtősapka zár rendesen,a kiegyenlítőtartályra egy teljesen záró gumisapkát tettem a cserekor...eljutottam odáig,hogy töltöttem bele megint vizet,a kiegy. tartályra nem tettem fel a sapkát,bemelegítettem teljesen,hogy megnézzem nem e levegős.Amit észleltem:
1.gáz adásra enyhén spriccel a kiegyenlítő tartályból a víz,tehát valahogy nyomás alakul ki benne.
2.ahogy lezárom a tartályt a dugóval,középtájról ömleni kezd a víz
A burkolatot most nem tudtam levenni,hogy pontosan megnézzem honnan jön
A kérdéseim:
1.A kiegy. tartályban lehet nyomás?
2.Lehet,hogy vízpumpa?
3.utángyártott vízpumpát lehet kapni?

Köszi előre is a válaszokat a hozzáértőktől!
Hűtősapka is cserélve lett? mert ha gyenge a rugó,nem jól zár,akkor is felmegy a víz.
Mondtam én ugye! Én 350km mentem tartalékig,ebből 150km 2 személlyel. Ugyehogy igazat mondtam!
Sziasztok!

Ma mi is motoroztunk! Igaz,csak itt a Mecsekben. Nagyon meleg volt. 70 km mentünk.
okés, akkor a nanessz@gmail.com címre írj légyszi és megbeszéljük :)
ez a hűtőrendszer felújítás nem jött meg új tartály,bilincsek,csövek,de még mindig kurvára melegszik és fogy a víz...kezd nagyon elegem lenni...
engem érdekelne az egyik
A te pillangó súlyoddal persze hogy repül a gép.Ültesd fel magad mögé Puput is,meg egy telepakolt túradobozt és tanktáskát,na akkor meg fog jönni az étvágya!
Az enyémen is az ezres hosszú tükrei voltak rajta mikor vettem,ebből tört ki a tükörlap,a 600 Mikiegér tükrei kisebb furattávolságúak,most a Tzr 250-es tükreit tettem rá,ezeknek még kisebb a csavartávolságuk.Már annyit reszeltem a furatokat,hogy bármilyen tükröt feltehetek a gépre.
Thomas Baja tényleg 1 város
Baja oda vissza 1 tank, fogyasztás 4,4... öccá, én így szeretlek

Tegnap...
Jó reggelt
A 600 as és az 1000 tükörfelfogatása más nagyobb az 1000é próbáltam rárakni Andiéra a bélatükröt és nem ment
Nekem 8.8 litert evett balcsirajövet.
Én 43mm-t mértem,úgy látszik több verzió volt.