Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja köszi!
caps lock
Fujitsu Siemens amilo xa 2528

Elég fullos.
hÁROM HETET MENT.
milyen lapos pontosan?
Köszi,de most nem vennék. nincs rá keret.
hát nekem anno vállaltak rá. 1 nap alatt megfőztem ismét, és visszafizették az árát.
Gari nincs erre a műveletre,sztem megy a kukába. mondjuk nem lenne rossz eladni alkatrész gyanánt valakinek.
szia
csináltasd meg ismét (féleg mert gondolom kaptál rá garit), és add el a lapost !
hameg venni akarsz. mongyad mire használnád, mennyid van rá, oszt szétnézünk neked.
a túlzott kálcium bevitel káros !
435 ml. 10W de mehet 15W is kicsit kemenyebb lesz tole. Jol szetszedni es JOL osszerakni nehez. Szerszam fuggo.
jA,ÉS SZIASZTOK!
Igazad volt az újraforrasztással kapcsolatban. Tönkrement megint ez a szar! Többet soha használt műszaki cikket. SOHAAAA!
üdv mindenkinek!
gyors bemutatkozás: árpinak hivnak,vajdasági vagyok
kérdésem a következő:
FZR 600 3HE-be,első teleszkópba mennyi és milyen olaj kell?
és nehéz szétszedni?
Uhh B@zdmeg! Ez nem gyerekjáték! Azé nyomjad csak a Calcimuscot,ártani nem fog.
Szasztok !Végre vettem kipufogot
Van, a legtöbb olcsó vacak műanyag, a jobbak a papírok, de azok is impregnáltak. Nem kell drága, csak azt kéne tudni, hogy szabvány méret-e, vagy kell ún. típus-specifikus. Sztem 2-3 ezresé kapsz, MédiaMarkec és tsai-ban, vagy neten rendelős is van. Egyutas szélessávút keress, az jobb (ebben az árkategóriában)
enyémhez is 128ejró
A Saito tömítéskészletről van tapasztalatod?

csak mert:
Valaki regisztrált innét a Luis-ba?

Kéne vennem egy s mást.
Szedtem le jó kis nes emulátort 1500 játékkal jó kis retro feeling
én meg csak raknék rá 1 kis csapot és csöpögtetném rá az olajat ha elindulok kinyitom ha megállok elzárom
Az nem elég tudományos.