Biztos nem lesznek sokan!
Ha nem jön közbe semmi akkor én mennék. Éppen ma beszéltem Atival egy kakucsi nap is szóba került, lehet Őt is meg lehetne fűzni.
- Motorcsónak hangszóró.
- Én is utálom a dupla D gyűrűs sisakot, de sajna ez van. Valószínűleg olcsóbb legyártani 2db fém karikát mint egy zárszekezetet. Szopjanak meg...
Ráadásul allergiás vagyok a darázsra de mindig sikerül összeszednem egy-két csípést. Tavaly a pólóm alá repült be... Csak nehogy egyszer lenyeljek egyet.
Csak szólok:
Kollégám eladná a feleslegessé vált laptopját.
Az aksija halott de a gép egyébként jó (használtam) ár kb 20e.
Van még valamilyen Technika 19"-os LCD tv beépített DVD-vel 25e-ért.(ez két éves, hibátlan)
Ó, legmélyebb tiszteletem, úgy látom Ön a legjobb helyen van!
Azt hiszem a legilletékesebbet találom meg a kérdéssel, hogy szükség esetén remélhetek-e segítséget alkatrészbeszerzésben 82-es GL1100-hoz? (mivel itthon bontott cucc kb. sz@r sincs hozzá )
Ha igen akkor egy e-mail cím jól jönne.
Ha nem jön közbe semmi akkor én mennék. Éppen ma beszéltem Atival egy kakucsi nap is szóba került, lehet Őt is meg lehetne fűzni.
- Én is utálom a dupla D gyűrűs sisakot, de sajna ez van. Valószínűleg olcsóbb legyártani 2db fém karikát mint egy zárszekezetet. Szopjanak meg...
Ráadásul allergiás vagyok a darázsra de mindig sikerül összeszednem egy-két csípést. Tavaly a pólóm alá repült be...
Kollégám eladná a feleslegessé vált laptopját.
Az aksija halott de a gép egyébként jó (használtam) ár kb 20e.
Van még valamilyen Technika 19"-os LCD tv beépített DVD-vel 25e-ért.(ez két éves, hibátlan)
Azt hiszem a legilletékesebbet találom meg a kérdéssel, hogy szükség esetén remélhetek-e segítséget alkatrészbeszerzésben 82-es GL1100-hoz? (mivel itthon bontott cucc kb. sz@r sincs hozzá
Ha igen akkor egy e-mail cím jól jönne.
Itt kérdezd meg.
Tudom tudom rég voltam itt
Itt mizujság? Mindenki rendben van? Remélem igen!
Rövid,de legalább vékony
még nem csináltam ilyent,de egyszer mindent el kell kezdeni
Sziasztok!