Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen. Azok jó képek. Kingáról nehét rosszat csinálni.
Ezek az új telóval készültek. Nokia e72 Egész szép képeket készít.
Csak ha megjelensz
lehet, és szerzek 1 csoppert is
Kéne rá egy hátsó doboz.
Bárdi autó, láng autó 1.1bar nyomású sapi kell valamelyik suzuki vagy japán mitsu toyota.. vidd el méretnek enyém valami suzuki swifté úgy hozták.
Jók a képek!
Legjobban a 2. és a 4. tetszik!
Nagyon megy a buzizás itt mostanában.
nyilván.
Pupu vett az övére,asszem Swifté jó rá. De majd Ő megmondja.
De kipróbálhatod az asszonyéval is ha jó rá.
Dobókockával?
értem:)
hol tudok venni ilyen hűtősapit?
Amúgy érdekes, h városban hosszúnak érzem az egyest, de a pályán meg sokszor dobtam volna egy hatost... Ha sokat turáznék, tuti kéne hosszabb áttétel.
Épp azon a környéken nézegettem túraútvonalakat (van itt egy pár) úgyhogy nagyon irigyellek.
Az Fz-d meg jelenlegi állapotában valóban nem NY.Európa képes.
A hajad is megnöveszted? (nem ártana )
Jobb reggelt
Sporival mentél? Állat lehetett!
A képek meg veszett jók.
Látom nem fogod a lényeget.
A hűtősapi közepén belül van egy fényes fém szelep. Ennek az a dolga hogy mikor hűl vissza a blokk, akkor mivel csökken a nyomás a hűtőkörben (tehát vákuum lesz a rendszerben) ezen keresztül tud vizet beszívni a tágulási tartályból. (azaz be a vízrendszerbe enged vizet a tartályból de ha nő a nyomás a rendszerben akkor ezt a nyomás zárva tartja)
Ha leürül a kiegyenlítő tartály akkor csak levegőt tud beszívni (és ezért forralni fogja a vizet) illetve ha ez nem zár jól (mert alá került valami kosz vagy megkeményedett alatta a gumi ennyi év alatt) akkor nyomás alatt ki fogja tolni a vizet a tágulási tartályba,amiből természetesen a túlfolyóján ki fog folyni a motor alá.
Forralhatja még a termosztát hibája miatt is illetve ha nem forog a vízpumpa.
De szinte mindig a hűtősapi a hiba.
gratula
A hetvegen Bad Ischl-ben voltam,igaz nem az FZ-vel,nem dijazzäk az ottani zsaruk