Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20V
Mi ez a szar?
Képzeld ebbe olyan lámpa van nem tudom a sima H4est berakni hanem le kell vágni a 3 illesztő lábból 1 kicsit hogy bemenjen
és kb mennyit kell mérnem? és min mérjem 20V-n?
Először a kormánykapcsolót nézd meg jobbról,majd a tompított/reflektor kapcsolót bal oldalon,aztán menj tovább a kábelköteg és csatlakozó a kormány mellett és maguk a lámpafej foglalatok.Valószínű a kormány kapcsolónál lesz zárlat,ott könnyen zárlatos lehet a kábelköteg,nálam az index kapcsolónál volt zárlat.
Gyulus első lámpánál hol mérjek majd feszkót mert majd most nézem át miért olvassza a 20A biztit
Ha legközelebb megyünk Bajára akkor Szeged felé megyünk haza és beugrunk Andival
Ha nem lesz forgatás akkor ide lehet jönni aludni fürödni de sajnos csak hálózsákos megoldással
Az a Ledes kínai fejlámpa a srácon,na az csúcs!
Nekem innen Szegedről minden messze van, mindegy hol lesz.A legolcsóbb lenne Pistinél,és onnan lehet portyázni a Balaton mellett.
Köszi, akkor érdeklődök ott.
Én is szerintem megyek visszafekszek mingyá jönnek a melósok eligazítom a népet és aztán
hidegfront van
Még 3 kör,és vége délelőttre. Qrvára fáj a fejem.
Jó reggelt!
Szia.
Akkor ez lesz a te oldalad ha 400as fazert akarsz itt a régi elődök vannak csak. A FAZER kérdésre itt találod meg az igazi választ.
Jó reggelt
Sziasztok!
Kezdő motornak szeretnék egy 400-as fazert. Mik a tapasztalatok ezzel a típussal kapcsolatban? Ez lánc vagy kardán hajtásos? Mire érdemes vételkor odafigyelni,típushibák stb.? Ha valamit kihagytam volna csak nyugodtan, ne fogjátok vissza magatokat.
Üdv!
Ott túl sík a vidék.
annyi, hogyha közelebb van, ha mást nem is de estére-délelőttökre ott tudok lenni