Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem jól pasztáztál.
Benzines ronggyal letörlöm a felületet 2X majd szárazzal (előtte természetesen eltávolítva minden maradék anyagot) és akkor kenem meg VÉKONYAN pasztával. Eddig mindig jó lett.
Ha kicsit is olajos-zsíros a felület akkor nem lesz jó.
A gumiban kb 5e km van.
a szomszéd az autósboltos,már az idegeire megyek
nem basztak,át valóban 1.1 bar,viszont nem jó rá,mert 25mm csak a belső átmérő,nekem meg 28 mm kell
akkor átbasztak:-)
Suzuki Swift 1.5 2004- M15A 1490ccm 75kw Autó Javítási és Karbantartási Útmutató. ... Hűtősapka nyomás, 1.1bar. Termosztát nyitási hőmérséklet, 80-84℃
ennek örülök:)kemény 1000 pénz újan,délutánra már tudom is mondani ez volt-e a baj:)
tömítéskészletből milyet használtok?a kuplungcserénél pasztáztam,de nem vált be...
mennyi km-t mentél azóta a motorral?én nem füstöltem a gumit,néha kanyarodás közben egy kicsit csúsztatom,de az se jellemző...
Én 2007-ben tettem fel egy új hátsó Contit és még újszerű de asszem nem én vagyok a mérvadó.
Kühlerdeckel Öffnungsdruck:0,75-1,05 kg/cm2
(azaz jó a 0,9-es)
nektek milyen gyorsan kopik a gumi?a román túra előtt raktam fel az új power pure-t,az előbb néztem,középen már csak 1 mm-em van a kopásjelzőig...a conti race attackot is leette 3000 km alatt,ezzel 4000 mentem,kb mg 1000 km van benne
Most ledőlök egy kicsit,mert nagyon meleg lesz a délután,nem lesz egyszerű a munka.
Majd este benézek.

Sziasztok!
Még nem ültem hátul,biztos így van.
az autós boltban azt mondták,hogy minden suzukié 0.9-es....
ha motorozni akarnak bírják csak
nem, a kupak új, nem tudom melyik swift é bontóból hozta 1 ismerősöm
Én egyszer felültem hátra egy próbakörre, akkor döntöttem el hogy átalakítom mert nem várhatom el senkitől hogy ezt kibírja. (qrva kényelmetlen)
Nem is akartam. Csak állítani szerettem volna,de nem lehet.
Köszi.

Akkor majd megszokja. Stramm csajszi!
Tiedé eredeti em kéne megvágni.
Ok ha kész akkor beszélünk.
Add el ! Vaterán el lehet úgy adni, hogy nem vállalsz rá garanciát. SOHA nem lesz jó az a lapos.
Szabadulj tőle. Segítek én eladni ha gondolod, de ne tartsd meg !
az új swift?
Nem igazán tudsz változtatni rajta mert a jobboshoz van rögzítve a kip.dob.
Nekem egy konzol tartja a dobot így lejjebb tudtam tenni őket valamivel de úgy sem igazán jobb.(részben ezért is kellett a GW)
Nekem a régi kupak 0.9es volt az új már 1.1es