Akkor nem jól pasztáztál.
Benzines ronggyal letörlöm a felületet 2X majd szárazzal (előtte természetesen eltávolítva minden maradék anyagot) és akkor kenem meg VÉKONYAN pasztával. Eddig mindig jó lett.
Ha kicsit is olajos-zsíros a felület akkor nem lesz jó.
A gumiban kb 5e km van.
ennek örülök:)kemény 1000 pénz újan,délutánra már tudom is mondani ez volt-e a baj:)
tömítéskészletből milyet használtok?a kuplungcserénél pasztáztam,de nem vált be...
mennyi km-t mentél azóta a motorral?én nem füstöltem a gumit,néha kanyarodás közben egy kicsit csúsztatom,de az se jellemző...
nektek milyen gyorsan kopik a gumi?a román túra előtt raktam fel az új power pure-t,az előbb néztem,középen már csak 1 mm-em van a kopásjelzőig...a conti race attackot is leette 3000 km alatt,ezzel 4000 mentem,kb mg 1000 km van benne
Add el ! Vaterán el lehet úgy adni, hogy nem vállalsz rá garanciát. SOHA nem lesz jó az a lapos.
Szabadulj tőle. Segítek én eladni ha gondolod, de ne tartsd meg !
Nem igazán tudsz változtatni rajta mert a jobboshoz van rögzítve a kip.dob.
Nekem egy konzol tartja a dobot így lejjebb tudtam tenni őket valamivel de úgy sem igazán jobb.(részben ezért is kellett a GW)
Benzines ronggyal letörlöm a felületet 2X majd szárazzal (előtte természetesen eltávolítva minden maradék anyagot) és akkor kenem meg VÉKONYAN pasztával. Eddig mindig jó lett.
Ha kicsit is olajos-zsíros a felület akkor nem lesz jó.
A gumiban kb 5e km van.