Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig jó segged van kicsi
És ne álmodjatok olyanról h valaki mögé felülök
N em akarok hallgatni
Ha jól gondolom Pest környéke mindenkinek a legjobb volt ,idő és úthosszban ,aki akart pályázott , volt aki csendesebben tolta főúton.
Véleményetek?
Én támogatom az ötletet, vagyis szeptembert és Pécs környékét.
remélem nálam megoldódott már a probléma
úgy néz ki a sapka megoldotta a problémát,20 percet járattam alapjáraton,nem melegedett fel 3/4-nél jobban,a víz ne szivárgott sehol
Fórumtársak!
Lesz valami hónap végén vagy szokás szerint szeptemberben jövünk össze talira? (mert nagyon nagy a hallgatás )
Ha nem körvonalazódik semmi akkor javaslom Sanyi vezetésével Pécs környékét. (igen megint)
Az ex pécsi komcsi bagázs (toller & Co.) szétlopott mindent.
Az önkorm. nekünk is tartozik, úgy 5 éve... most őszre legalább már ígéretet kaptunk...
Pécs mindig vörös bástya volt, most sajna rátok került a szópóálarc
Adótartozás. Gyakorlatilag mind le van foglalva.
Mi a farkamért adják el a buszokat?
Azt azért hozzátenném hogy a tiedben valami kisipari hf.tömítés volt. A gyári lemezzel még nem tapasztaltam ilyet.
Sziasztok!

Elromlott a busz. Elment a töltés,valami van a csuklórészben a tolórudakkal,mert ropog mint a az istenharagja,és még úgy néz ki folyamat levegősödik a hűtőrendszer. Úgy hogy mára vége a munkának. Remélem holnap hajnalra kész lesz.

Na ezért parázok,hogy nem lesz munka szeptembertől.

Azért remélem kitalálnak valamit.
(nem csak mostanában)

El tudtad hozni a cuccokat a nagyvasból?
Igen,ez pont a Szentendrei találkozón volt tavaly.
Nekem is pont ugyanezt csinálta,gázadásra mozgott a víz a tartályban,nem volt olajos a víz.Már minden bilincset áthúzogattam többször is ,öregedett csövet cseréltem,hűtőrendszert átmostam.(az itteni segítőkész csapat távoktatásával, amiért most is hálás vagyok)
Aztán vettem észre h néha mintha kihagyna valamelyik henger,gyertyapucoláskor vettem észre h mintha 1 pici vízcsepp lenne rajta, de lebeszéltem magam róla.
A végén már úgy próbálkoztam h a hűtőt nem öntöttem fel teljesen ,és úgy nyaggattam 1 kicsit, ekkor láttam h a hűtőben a víz ami mozgott néha bugyborékolt is,majd szélcsendes helyen füst is jött belőle.Ekkor már 1értemű volt a hengerben is a víz,aminek a falát talán ezekkel a kísérletezésekkel kicsit meg is karcolgattam .
Tömítéscsere kellett ,de neked ne ez legyen a bajod!
Csak azért írtam le h nehogy véletlen te is ebbe a hibába essél
A hűtő az utolsó percig nem volt olajos, úgy emlékszem!
nekem würthös volt itthon
Én általában ilyet használok.
Magyarázd el neki hogy nyugodtan lazán üljön hátul,ne görcsöljön
úgy vagyok,mint a merci a forma-1 ben
akkor a tököm tudja miért kopik ennyire,nekem 5000-nél kopásjelzőn lesz...
Hello! Mond a csajszinak edződjön egy kicsit,az én párom 46 éves,120 km-t simán leül egy seggel hátul,délután meg ugyanez hazafelé,én 215-öt nyomtam egy seggel,1 nap alatt 2-szer,fel se vettem,8-kor indultam,15-re már itthon voltam,2 óra oda,2 vissza motoron.
még fel is políroztam egy picit 1000-es papírral