Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,most jövök az autósboltból,méretre a swifté ugyanez,viszont csak 0.9 baros...az még jó?
Tegnap mentünk 70km-t . Vicus elég jól bírta,csak a térde fájt a végén. Szted lehetállítani a hátsó lábtartón? Vagy majd beleszokik.
Képzeld! Visszavittem a Lapost oda ahol csinálták,és megcsinálják ingyé még1x. Szombaton színházban voltunk,és ott találkoztam a taggal aki a főnök. Megkérdezte mi újság jó a vas? Mondom neki már egy hete kaki. Azt mondja vigyem be megnézik még 1x.
Kéne valami állati hűtő bele. Folyékony nitrogénre gondoltam. Akkó melegedjen ha tud!
A kirekesztés ellen küzdőket én sem.
Na jó persze,de Te biztos nem 90-100 környékén mentél vele. Egyébként én mindig így használom.
Sziasztok!
Tudom! Nekemis tetszik.
mert biztos sokat volt már napon és szénné égette a bőrét
egyébként itt azgorolo.. na.. agromelá... nahhh.... peremvidéken a Nasa műhold is egy nagy fekete fótot mutat csak
Én nem szeretem mikor természetellenesen barnák.
Hogy adná vissza ha fehér szegénykém?
Asszony nyár eleje óta perzseli magát, így most már nyugodtan le szoktam cigányozni.
azért a napos fehéret nem szereti
Akkor a nasa műholdját átirányítjuk
kellemesen barna. Csak a kép nem adja vissza. Azt mondta, mivel a héten itthon lesz szabin, elbarrikádozza a teraszt és kifekszik.
az úgy lenne muris, ha a tartó valahogy ripsz-ropsz fel és leszerelhető valami masszív, háttámlás darab. De előbb a karbikat kell rendbetenni. Valami szivárog is belőlük (igeeen, esélyes, h benzin) meg ha majd jövőre lesz időm túrázni, kéne rendes kormány. Lábtartót sem lenne rossz ötlet lejjebb-előrébb helyezni
Napoztathatnád kicsit többet.
köszi
nagy film
Szia zsolti!
Tudsz szerezni még sárga port? Kéne még 10 kiló. (nem most egyből mert van még de tarcsinak kéne a jövőben)
Hát ne ártana mert ellentétben veled Paul mindegyikkel rendelkezik.
üdvözlégy..... Emre Emre...a dob, Pistinél.