Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én?
Mlas írta hogy van annyiért.
várunk titeket sok szeretettel! de azért ha tudunk akkor nem kell lejönnötök idáig hanem valahol talizunk de mindenképp megbeszélhetjük!
nem tudom megszokni ezt a plexit
Felkerült a hengerfej,összeraktam a vezérlést
Az új tömítés teljesen más,mint a régi,ez 3 lapból áll,nem kettőből,még az alakja is kicsit más,ez tökéletesen illeszkedik...Valami szar utángyártott volt a másik .
Holnap jön az 500 db csavar a vezérmű tengely leszorítókhoz,a karbisor,a vízcsövek,a kipufogó,idomok és kész is
Olajat cserélek ,feltöltöm hűtőfolyadékkal...idén már harmadszor .Következik fél óra állóhelyzetben járatás,egy nagyon durva városi csapatás,majd megint járatás.Ha kiállta a próbát,gumit cseréltetek,aztán pénteken elindulok a Bükk és a Mátra felé egy 2 napos örömmotorozásra
Kakucs
akkó majd megyünk mi

Hol láttál te 5000-ért akkut a laposhoz?
szia! hogy vagy mizujs veletek? Honda?
lehet szó róla de nem ígérek semmit.sűrűsödnek a dolgok az idő múlásával és sok még a meló de nagyon jó lenne ha össze tudnánk hozni!
csak érdeklődni akart h mi van veled
jövő hónapban mondjuk?
Cső papa! Láttam hogy hívtál de csak most értünk haza.
hát jó lenne!még úgy sem találkoztunk sosem személyesen. valamikor össze hozhatnánk.Nem jártok erre fele véletlen? az a helyzet h most baromi kevés időm van motorozni mert leköt a kecó.most is az előkészülete zajlanak aztán jönnek a kőművesek aljzatszigetelni.
Sziasztok!
FZR 500-ra (600-assal megegyezik) nem tud valaki doboztartó konzolt? 1990-es évjáratú a vas és nagyon sürgős lenne a tartó.
Bárkinek van felesleges azonnal lecsapok rá!
Ha csak kölcsönbe tudja valaki 4 napra ideadni annak is örülnék, bérleti díjat vagy valamit adnék cserébe!
Köszönöm előre is!
Akko már nem, ha megvan
állatkert ismét
mostmár tényleg összefuthatnánk valamikor
Folyamatban
megtörtént, köszi!
Zsoti neked is ement
suli? mit dolgozol most?
köszi jól vagyunk.dolgozunk meg ilyenek.csak a motorozásra kevés az idő. örülök hogy jó a kislány!
Mailban elküldtem neked is ahol letölcsérezheted