Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem addig elkészül a motorom...nem nagyon értek ezekhez az elektromos szarokhoz...
Szeptember 15-16 Pap sziget:

-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né 99%
-Gidáék
-gab200gab200+né
-csöviék
Szeptember 15-16 Pap sziget:

-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né 99%
-Gidáék
-gab200gab200+né
Jobbulást Pestám, szigorú fekvés és semmi szex.
Kb havi 2500 km-rel asszem én nyertem

Az első 11.000
estét mindenki!
Azért valami dicséret nekem is járna mert kb 30 perc Quadon ülés után már repültem vele át az ugartokon elég magas kívitelben .
Jaszi nem nálatok volt pár éve hogy a polgármester összetörte magát a helyi cross pályán és belehalt a sérüléseibe?
Írtam az embernek hogy mégis hogy lehetne ezt kicsit jobban csinálni.
Múlthéten bemutatott nálunk egy 9 pontos esést, aminek majdnem mentő vetett végett Maga a kivitelezés csillagos 5, a végeredmény meg egy gyenge 2 ért
Semmi megbánás nincs bennem örülök hogy reptettem a Gépedet és ugyan ugy tennék most is csak max magasabbra szállnék vele
Hogy b@sztad volna meg Gondoltam hogy el van repedve, de hogy tört volna.... Anyás, na ez a méreg nem a cián. Pihentesd, mert rohadt mérges leszek, legalább most ne legyél hülye
hidd el átérzem.
Tudod mennyire örültem mikor hazaértünk Vasárnap is De tudtam Anett mögöttem van igy megvolt a hajto erő Legszívesebben Zsoltiéktol már el sem indultam volna
Na most akkor motor, vagy bizigli?Vagy leestél valahonnan?
Milyen motor? A Hétvégén Bicigli balesetet szenvedtem Vagyis ez van a hívatalos feljegyzésben
Motor?
Az emberi szervezet elnyühetetlen ugy hogy ne aggodj tudnék én cífrábat is mesélni hogyan dolgoztam Másik éppen bent van egy munkában bizonyos összegü pííízem na akkor ?
bazdmeg, te teljesen elmeháborodott vagy

tessék letenni a feneked és meggyógyulni!