Köszi.
A doki miután átnézte az eddigi papírokat felsóhajtott és csak annyit kérdezett:
-ki volt az a .... aki felírta a nemtudommilyen nevű stimuláló gyógyszert?
-a nőgyógyász.
-és szedte is?
-igen,két hónapig szedtem.
- megint a kib@szott standard eljárás szinte az összes nőgyógyászati rendelésen.
-baj van ?
-attól függ hogy mit nevezünk annak: ezzel így eddig csak az időt (és a pénzt) vesztegették és most hónapokba telik visszaállítani az eredeti állapotot. Önök az ezerakárhányadikak akik ilyen paksamétával jönnek több év sikertelenség után mikor a nőgyógyász széttárja a kezét hogy: sajnálom, lépjenek tovább a lombikprogramba.
Ma tankoltam és az előző tank benzinbe próbaképpen öntöttem Spurit. Ígértek némi fogyasztáscsökkenést és valóban van valami. (ugyanaz a mindennapi rövidtávú útvonal, főleg városi forgalomban)
Nem vagy és nem titok.
Asszonnyal mentünk mert a gyermekvállalós project még mindig nem sikeres és a meddőségi központot csak a legvégső esetre akarjuk hagyni.
Áhh, azt hittem hogy a nagymedve keresett.
Voltunk Pécsen tgyógyásznál, elsőre kissé elkeserítő (hogy eddig teljesen rossz irányba mentek a dolgok) de van megoldás bár elég hosszadalmas. Viszont jó hír hogy legalább kerül km a rönóba mert ezen túl heti egy alkalommal pécsi túra lesz, hónapokon keresztül.
Telók, kipufogó milyen?
A doki miután átnézte az eddigi papírokat felsóhajtott és csak annyit kérdezett:
-ki volt az a .... aki felírta a nemtudommilyen nevű stimuláló gyógyszert?
-a nőgyógyász.
-és szedte is?
-igen,két hónapig szedtem.
-
-baj van
-attól függ hogy mit nevezünk annak: ezzel így eddig csak az időt (és a pénzt) vesztegették és most hónapokba telik visszaállítani az eredeti állapotot.
9991
Én 40 csapásnak hívom.
Asszonnyal mentünk mert a gyermekvállalós project még mindig nem sikeres és a meddőségi központot csak a legvégső esetre akarjuk hagyni.
nem neked való.
Honda? Elég jó lett.
Viszont vagy ebben, vagy a köv. hónapban motorok tekintetében sorsdöntő kérdések (és jövőkép) fognak eldőlni.
Voltunk Pécsen tgyógyásznál, elsőre kissé elkeserítő (hogy eddig teljesen rossz irányba mentek a dolgok) de van megoldás bár elég hosszadalmas. Viszont jó hír hogy legalább kerül km a rönóba mert ezen túl heti egy alkalommal pécsi túra lesz, hónapokon keresztül.