Ha érdekel,és te is L-es sisakot hordasz,akkor elküldöm,megpróbálod,ha kell megveszed,ha nem visszaküldöd
Nekem pici lett,de úgy emlékszem neked kisebb a fejed
Ha meg akarod izzasztani akkor IBT, orthos vagy Prime
A kék halál memória problémára utal, esetleg próbáld meg lefényképezni a monitort akkor, mert ugye screen-t ilyen állapotban elég macerás lenne gyártani. Illetve az eseménynaplóból jó lenne tudni a hibakódot.
Ugye partition magic programot nem használsz?
de majd a szakemberek is mondanak valamit, mert én csak egy lelkes amatőr vagyok
szevasztok.
nah, gépguruk, elektronika szagemberek ! (Gyula, mlas. )
a gépem az alábbit produkálja:
1,5 hónap alatt a 100% kondíciójú 0,5 T-s Samsung HDD lement 60 %-ra
a gép bekapcsolás után akár többször is kékhalállal kifagy, újraindul. Ezt hidegen csinálja csak, az-az bekapcs után 10 perccel már akármit csinálok stabil. most fejezett be egy 20 perces aida64 stressztesztet. nem történt semmi.
mi Baja ?
a tápra tippelek. hidegen valami passzív alkatrész nem adja a megfelelő értéket és valami nem kap elég vagy túl sok naftát, vagymi. vagyilyesmivagymiafasz?
Nekem pici lett,de úgy emlékszem neked kisebb a fejed
Ha meg akarod izzasztani akkor IBT, orthos vagy Prime
A kék halál memória problémára utal, esetleg próbáld meg lefényképezni a monitort akkor, mert ugye screen-t ilyen állapotban elég macerás lenne gyártani. Illetve az eseménynaplóból jó lenne tudni a hibakódot.
Ugye partition magic programot nem használsz?
de majd a szakemberek is mondanak valamit, mert én csak egy lelkes amatőr vagyok
nah, gépguruk, elektronika szagemberek ! (Gyula, mlas.
a gépem az alábbit produkálja:
1,5 hónap alatt a 100% kondíciójú 0,5 T-s Samsung HDD lement 60 %-ra
a gép bekapcsolás után akár többször is kékhalállal kifagy, újraindul. Ezt hidegen csinálja csak, az-az bekapcs után 10 perccel már akármit csinálok stabil. most fejezett be egy 20 perces aida64 stressztesztet. nem történt semmi.
mi Baja ?
a tápra tippelek. hidegen valami passzív alkatrész nem adja a megfelelő értéket és valami nem kap elég vagy túl sok naftát, vagymi. vagyilyesmivagymiafasz?
1: mekkora a fejed?
2: mennyit kérsz érte?
3: ilyen randa fehér?