A lelkes amatőr soxor eredményesebb, mint a szakember, csak sokkal alacsonyabb a hatékonysága (magyarul: xop egy csomót, mire rájön a hibára )
Ui: linuxban nincs kékhal, esetleg kernel hibát ír olyan xar memóval, amivel a wfos már el se indul. Az összes HW szerelő linuxos memtestet használ a winfosos kékhal gépek javításakor - ez az 1. lépés, és 1ből tudható, HW v. SW hiba.
Mit röhögsz, ezé kapsz ) Nyűgös vagyok úgyis, mert tegnap du óta most reggel lett netem, valamit baxtattak a kábellel.
Egész napi kerítés vas fúrás után akartam kicsit lazulni, oszt csecs... nem baj, elmentünk a haverokkal pacalozni.
A HDD-d hibája? Ne nézegesd állandóan buzi programokkal, meg ne "stresszteszteld" és működni fog
A kékhalál legtöbbx a winfos (70%) vagy a memória (30%) hibája.
A táp: 10 eFt alatti tápot nem rakunk saját gépbe csak az eladóba
link
Tegnap elmentem és vettem magamnak 1 másik motort
Ui: linuxban nincs kékhal, esetleg kernel hibát ír olyan xar memóval, amivel a wfos már el se indul. Az összes HW szerelő linuxos memtestet használ a winfosos kékhal gépek javításakor - ez az 1. lépés, és 1ből tudható, HW v. SW hiba.
váz,hengerfejhibás blokk (egyben 110eft)v darabonként
szacsomotor@freemail.hu
szacsomotor@freemail.hu
Egész napi kerítés vas fúrás után akartam kicsit lazulni, oszt csecs... nem baj, elmentünk a haverokkal pacalozni.
A HDD-d hibája? Ne nézegesd állandóan buzi programokkal, meg ne "stresszteszteld" és működni fog
A kékhalál legtöbbx a winfos (70%) vagy a memória (30%) hibája.
A táp: 10 eFt alatti tápot nem rakunk saját gépbe
http://youtu.be/bjLDiV4XgyA