Ha arra vársz a gyerekkel, nyomi, hogy minden OK legyen, akkor 35-40 leszel, akkor 2 gyerek már necces (4 év különbséggel)
Én is pesti albérletben laktam, mikor szültünk (emléxem, 30e/hó volt, 94-ben, a fizum meg 80)
Apáméknál ugyanez volt amikor építették az új házukat. Rendszeresen kijártunk és mértünk. A kőművesek meg szépen visszaszedték és újrarakták.
Az első társaság még az 1,7M kötbért is kifizette amikor továbbállt. (itt két társaság volt, a második hallotta hogy hogy hogy járt az első "generálkivitelező" fiatalember, nem is volt gond velük )
Ha csak a nyomi fundamentát nézed, havi 60-al 8 év 4 hónap alatt 8 millád van. Lövésem sincs az ottani árakról, de itt egy másfeles panelt kapsz érte. De persze énnem tudom mennyiböl, hogy éltek...
link
Én is pesti albérletben laktam, mikor szültünk (emléxem, 30e/hó volt, 94-ben, a fizum meg 80)
Az első társaság még az 1,7M kötbért is kifizette amikor továbbállt. (itt két társaság volt, a második hallotta hogy hogy hogy járt az első "generálkivitelező" fiatalember, nem is volt gond velük