Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a különbség, hogy én nem akarok gyereket.
de jó vétel lenne...
link
buzi? a portást csinálja óóó bazze
Tele van lével bazze 1 év alatt a 3. motorja . Melyikünk engedheti meg magának
Elpofáztuk hányszor hogy miben van a lé de ennek beszélhet az ember!
Sok rokon-ismerős él Pesten, baromi nehéz jól fizető melót találni. (nem jól fizetőt sem könnyű.
énnemvárok majd
hm, 70ér ház is van a környéken woo, lenne házunk ha kiraknak, keresek itt házat. De bírnám
Te dumálsz? nektek is ideje lassan szaporodjon a magyar, ne csak a cigó bár azok is várnak - 15 éves korukig
Ha arra vársz a gyerekkel, nyomi, hogy minden OK legyen, akkor 35-40 leszel, akkor 2 gyerek már necces (4 év különbséggel)
Én is pesti albérletben laktam, mikor szültünk (emléxem, 30e/hó volt, 94-ben, a fizum meg 80)
Nade miért nem megy az angry birds star wars?
Kicsit olyan érzésem van mintha a sült galambra várnál. Ha nincs más, oszt akarsz kölköt akkor akár...
Nekem más a tapasztalatom
Francokat.
és a másfeles panelbe tojni gyereket? ja nem, mert majd tíz év múlva már a gyerekprojekten már túl kéne lenni
De a fizu is magasabb.
mia sógóra a portas-t csinálja
Pest g.cidrága. 10 alatt nem nagyon van semmi normális.
Ja, és adnak utána kamattámogatott hitelt ha kell.
Apáméknál ugyanez volt amikor építették az új házukat. Rendszeresen kijártunk és mértünk. A kőművesek meg szépen visszaszedték és újrarakták.
Az első társaság még az 1,7M kötbért is kifizette amikor továbbállt. (itt két társaság volt, a második hallotta hogy hogy hogy járt az első "generálkivitelező" fiatalember, nem is volt gond velük )
Ha csak a nyomi fundamentát nézed, havi 60-al 8 év 4 hónap alatt 8 millád van. Lövésem sincs az ottani árakról, de itt egy másfeles panelt kapsz érte. De persze énnem tudom mennyiböl, hogy éltek...