7 533 198 436-nak mennyi a gyöke? Valaki fejben? Egy német középiskolásnak elég volt rá 14 másodperc...
Szóval a csoda ott van mindannyiunk koponyájában, csak a legtöbben nem használjuk
én nemnagyon tudok mitcsinálni. Zavarj, hogy ha megnézek egy csajt, ami pedig mivel szeretem engem zavar. Ezért nyáron napszemüveget hordok így nem látható hová nézek
Az én asszonykám is ilyen. Sztem nem nagy dolog, egy szellemi szint kérdése egy nyavajgó plázapicsát nem bírnék ki sokáig, lehetne akármekkora gumicsecse.
Na jó, egy próbát megérne
Thomas!
Képzeld, az én androidom is beszart nem tudtam elmenteni egy számot, mert azt írta, tele a memória (pedig fele üres) Erre kikapcsoltam, majd be, de már el se indul, bármit indítanék rajta, feldob 1 üzit valami hiányzó android file-ra
Most bújhatom a telcsi buzulós fórumokat
Én is épp ezért reagáltam Atosznak... ezt írtad: "Ha én kilátástalan helyzetben lennék vagy minimálbér körül keresnék és nem lenne szinte semmi más lehetőségem, akkor vszeg én is belevágtam volna valamibe"
Hát sajna, pont az ilyen vállalkozók buknak legelőbb, persze sokan választanak ilyen hitelügynök - biztosítási bróker - MLM munkákat, amik sokat ígérnek, de... de még a tisztességes szakembereknek is nehéz. Nem 1 ismerősöm van, akinek sok évi alkalmazottként összegrundolt pénze úszott el 1-2 év alatt saját cégbe.
Ennek egy oka van: a vállalkozás SZAKMA. érteni kell hozzá.
Nálunk nincs ilyesmiből sértődés. (sőt )
Tehetek és mondhatok bármit,csak hozzányúlni nem szabad. (pl:nyáron az utcán is meg szoktuk vitatni az ilyesmit, sőt néha ő szokta mutatni ha lát valami nekem való kívánatos látnivalót. Nálunk szellemi szabadság van)
12 mp volt, bár tegyük hozzá, és egyetemre járok.
Szóval a csoda ott van mindannyiunk koponyájában, csak a legtöbben nem használjuk
De Józsi meg az én feleségem már örül inkább, ha mással foglalkozunk
Na jó, egy próbát megérne
Képzeld, az én androidom is beszart
Most bújhatom a telcsi buzulós fórumokat
Hát sajna, pont az ilyen vállalkozók buknak legelőbb, persze sokan választanak ilyen hitelügynök - biztosítási bróker - MLM munkákat, amik sokat ígérnek, de... de még a tisztességes szakembereknek is nehéz. Nem 1 ismerősöm van, akinek sok évi alkalmazottként összegrundolt pénze úszott el 1-2 év alatt saját cégbe.
Ennek egy oka van: a vállalkozás SZAKMA. érteni kell hozzá.
Tehetek és mondhatok bármit,csak hozzányúlni nem szabad. (pl:nyáron az utcán is meg szoktuk vitatni az ilyesmit, sőt néha ő szokta mutatni ha lát valami nekem való kívánatos látnivalót. Nálunk szellemi szabadság van)