Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma munkanap van, még a vállalkozóknak is...
1960,31773586 megmégezaz...
12 mp volt, bár tegyük hozzá, és egyetemre járok.
7 533 198 436-nak mennyi a gyöke? Valaki fejben? Egy német középiskolásnak elég volt rá 14 másodperc...
Szóval a csoda ott van mindannyiunk koponyájában, csak a legtöbben nem használjuk
Szombat van te nem dolgozol ilyenkor valld be beadtad asszonynak hogy be kell ugrani és mész fánkot enni
Lassan eltakarodok dolgozni,majd este benézek.
mi a f@sz van a billentyűvel. Ja! A ctrl mellett a kötőjelet nyomom.

Lassan kell szemüveg.
Nálunk csak csipkelődés szinten megy ez a dolog. -főzőműsorban felbukkan a Szandi már megy a cink,itt a szerelmed Sanyika!
Sziasztok!
Mert a tiéd még fiatal, és különben is félti azt a csodás hímet, amit megszerzett
De Józsi meg az én feleségem már örül inkább, ha mással foglalkozunk
Sajnos én nem szólhatok hozzá veletek ellentétben itt az asszony olvassa a fórumot
Pedig neki aztán ténylen nem kellene aggódnia.
namegyek vissza a garázsba kiszellőztetek. Beindítottam a motort oszt telelihhelte nekem mindenféle mérgező gázokkal a garázst
én nemnagyon tudok mitcsinálni. Zavarj, hogy ha megnézek egy csajt, ami pedig mivel szeretem engem zavar. Ezért nyáron napszemüveget hordok így nem látható hová nézek
Az én asszonykám is ilyen. Sztem nem nagy dolog, egy szellemi szint kérdése egy nyavajgó plázapicsát nem bírnék ki sokáig, lehetne akármekkora gumicsecse.
Na jó, egy próbát megérne
15 éve élünk együtt. Ismerjük egymást és megbízunk egymásban.
Thomas!
Képzeld, az én androidom is beszart nem tudtam elmenteni egy számot, mert azt írta, tele a memória (pedig fele üres) Erre kikapcsoltam, majd be, de már el se indul, bármit indítanék rajta, feldob 1 üzit valami hiányzó android file-ra
Most bújhatom a telcsi buzulós fórumokat
Én is épp ezért reagáltam Atosznak... ezt írtad: "Ha én kilátástalan helyzetben lennék vagy minimálbér körül keresnék és nem lenne szinte semmi más lehetőségem, akkor vszeg én is belevágtam volna valamibe"
Hát sajna, pont az ilyen vállalkozók buknak legelőbb, persze sokan választanak ilyen hitelügynök - biztosítási bróker - MLM munkákat, amik sokat ígérnek, de... de még a tisztességes szakembereknek is nehéz. Nem 1 ismerősöm van, akinek sok évi alkalmazottként összegrundolt pénze úszott el 1-2 év alatt saját cégbe.
Ennek egy oka van: a vállalkozás SZAKMA. érteni kell hozzá.
Egyre jobban felnézek rád
Nálunk nincs ilyesmiből sértődés. (sőt )
Tehetek és mondhatok bármit,csak hozzányúlni nem szabad. (pl:nyáron az utcán is meg szoktuk vitatni az ilyesmit, sőt néha ő szokta mutatni ha lát valami nekem való kívánatos látnivalót. Nálunk szellemi szabadság van)
tehát igen