Anyumnál cserélik a tetőt oda megyek akadékoskodni, aztán meg itthon csinálom a garázst. Ajtót kell még befejeznem, meg lefesteni aztán a többi majd tavasszal.
Persze. Még nehezen mozgok,sztem sétálok egyet délelőtt,ebéd után alszom picit,aztán majd meglátjuk. Szabin vagyok amig tart,remélem nem kell tápra menni,nem lenne jó karácsony környékén.
Lehet,de ez csak statisztika. Sztem a gyakorlat azt mutatja hogy aki rendszeresen mozog,egészségesen táplálkozik,az tovább tud teljesértékű életet élni. Nem azt mondom,hogy tovább él,hanem azt,amiíg él,addig aktív életet él.
Velem sajna az a helyzet,hogy mindig összetöröm magam, kivéve most. Hát a sérv meg bene van mindenkinek. Jellemző férfi rendellenesség 50 év környékén. Sokan járnak ebben a cipőben,most láttam a kórházban. Már vártak az ágyra,amiben feküdtem.
Jó reggel Sanyi! Meg mindenki!
Sanyi! Én ma fánkot reggeliztem.
Azt vettem észre, hogy aki aktívan sportol többet van kórházban mint egy nem sportoló egészséges ember. Most nézem a tv-ben ezt a Súbert Norbit, műtötték a szívét...
nah, csaj hazavozva, tvájláj utolsó része megnézve. Gyereekek. 2 csíkos köd volt.
nah, tolom a mesét hozzá. lőn az autó vételekor 2 gyári kulcs, benne a 2 gyári immóbigyóva. Tamás vett egy csájníz bicskakulcsos csillivilli központizárat. szétvette a gyári kulcsot, és kisipari módszerrel a belerakott immo csipet kivette. az egyikből kifűrészeltem, mert magát a kulcsszárat is úgyis beleraktam a bicskába, míg a másikat hevített késsel vettem ki.az egyik gyári kulcsot újra összeraktam pótkulcs gyanánt, míg a másikat megcsináltam bicsakosnak, és mindenki happy volt. kb. múlt hét elejéig. egyszercsak nem bicskult a bicska. a hétvégén szétszedtem, rugót visszakasztottam, és ment, de onnantól nem ment az immo. most az alábbit tettem. gravírozó géppel lehántottam a műanyagot a csipről, és úgy raktam bele a bicskába, de tapasztaltam, hogy csak nem kafa, villog a kulcs ikon a műszerfalon. Kinga hívott, hogy induljak érte, ezért gyorsan összeraktam mindkét kulcsot, annyi különbséggel, hogy felcseréltem az immokat, és igazából azt se direkt. namost mindkét kulccsal megy a kocsi. nem értem.
OK, de a fóccvágeny az tud valamit Sokáig ezen röhögtem:
Kiírás a szerviz falán
Olajcsere
Audi 12 000
VW 9 000
Skoda, Seat 6 000
(a számok nem pontosak, régebben láttam, de az ELV a lényeg! és ugye mindben lehet, ugyanaz a 1.9 TD motor volt )
Honda gyári immo kulcsot másoltak.
De csináltattam nemrég Corsa-ba is. Erdőben lebaszták a csomagtartót, benne volt a kulcs szétugrott a kis szürke csip pedig be az avar közé. Nem volt másik kulcs vinni kellett az immo vevőegységet és ahhoz csináltak. Az is 15 volt.
Az immot meg köttesd ki, úgyse akarja senki ellopni A mercit javító haver azt mondta, az üzemzavarok nagy része az utólagos immo miatt van a 10+ autókban Ha eredeti gyári, akkor másoltathacc, de Csövi sztem alásaccolta, ismerve a VW gruppe díjait.
Időpontot? ez nem nyújork Telefon, persze, hozzad, valszeg ott leszünk ja és mindenkit reggelre hívnak. Ezért állítottam oda 10 után, gondoltam, addigra lemegy egy pár.
Bírom a srácokat, ismerem őket 10 éve, de qrva lassan dolgoznak, az biztos. Igazi szocilizmusban nevelkedett csapat ha van 4 autó, annak ki kell telni a munkaidőt
És Te?
Velem sajna az a helyzet,hogy mindig összetöröm magam, kivéve most. Hát a sérv meg bene van mindenkinek. Jellemző férfi rendellenesség 50 év környékén.
Sanyi! Én ma fánkot reggeliztem.
Azt vettem észre, hogy aki aktívan sportol többet van kórházban mint egy nem sportoló egészséges ember.
nah, tolom a mesét hozzá. lőn az autó vételekor 2 gyári kulcs, benne a 2 gyári immóbigyóva. Tamás vett egy csájníz bicskakulcsos csillivilli központizárat. szétvette a gyári kulcsot, és kisipari módszerrel a belerakott immo csipet kivette. az egyikből kifűrészeltem, mert magát a kulcsszárat is úgyis beleraktam a bicskába, míg a másikat hevített késsel vettem ki.az egyik gyári kulcsot újra összeraktam pótkulcs gyanánt, míg a másikat megcsináltam bicsakosnak, és mindenki happy volt. kb. múlt hét elejéig. egyszercsak nem bicskult a bicska. a hétvégén szétszedtem, rugót visszakasztottam, és ment, de onnantól nem ment az immo. most az alábbit tettem. gravírozó géppel lehántottam a műanyagot a csipről, és úgy raktam bele a bicskába, de tapasztaltam, hogy csak nem kafa, villog a kulcs ikon a műszerfalon.
Kiírás a szerviz falán
Olajcsere
Audi 12 000
VW 9 000
Skoda, Seat 6 000
(a számok nem pontosak, régebben láttam, de az ELV a lényeg! és ugye mindben lehet, ugyanaz a 1.9 TD motor volt
De csináltattam nemrég Corsa-ba is. Erdőben lebaszták a csomagtartót, benne volt a kulcs szétugrott a kis szürke csip pedig be az avar közé.
Az immot meg köttesd ki, úgyse akarja senki ellopni
de, muszáj lesz, mert ha a pótkulcs is elpusztul ottmaradok
Bírom a srácokat, ismerem őket 10 éve, de qrva lassan dolgoznak, az biztos. Igazi szocilizmusban nevelkedett csapat
cső
Ja, gratuláljatok, megvan a műszakim 2 évre (autó) Ráment délelőtt egy bő órám