a régebbi 1.4-esnek elég jók az arányai. egy rendes kormánnyal, meg lábtartóval nagyon szép, klasszikus arányai vannak. egy srác járt mellénk dolgozni olyannal, és nagyon tetszett
szal akinek a bandában volt 650 dragstar, első nyáron azon kapart, hogy szerezzen 1.1-est. Kicsit megformázva az 1500-as intruder nagyon vagány, de neked sztem a 800-as suzuki vagy kawa lenne a jó, mert az egyötös tényleg nagy motor.
apámnak volt VL800 volusia. Nagyon jól motorozható volt, mrföldekkel jobb mint az amerikában gyártott 1100-as shadow, és nagyplexivel dobozokkal 165-öt ment 750-600 shadow kicsi (bár veled lehet optikailag adná), 650 dragstar fos, kawasaki 800-asa is meglepően nagy, és használható.
A chopperrel nincs gond csak az a kérdés hogy lemerészkedjek-e 1000cm3 alá.
Egyszer mentem 700-as Intruderrel, az jónak tűnt bár falun belül az Izsről ráülve lehet nem ez a mérvadó .
600-assal meg eleve nem is tárgyalnék.
Egy jó barátom 1 éve adta el az ilyenjét. Ő szerette, járt vele vagy 6-8 évig nyaranta. Én is mentem vele, nem az én világom, ami legfurább volt, hogy milyen kicsi (alacsony, elég rövid, kormány a melled előtt, a súlya viszont elég sok. A haver elég érdekesen nézett ki rajta, mert 190cm/100kg Elég nyomatékosnak tűnt, de lehet csalóka (csak a lakótelepen belül kerültem vele) végül is csak 50 ló körül van.
Majd ha nagyobb lesz akkor meg este amikor alszol simán átsétál a fejeden mert neki épp arra van dolga.
1,5-öst nem feltétlenül akarok mert a mindennapokra eléggé behemót állatnak tűnik.
Egyszer mentem 700-as Intruderrel, az jónak tűnt bár falun belül az Izsről ráülve lehet nem ez a mérvadó
600-assal meg eleve nem is tárgyalnék.