Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GTR mellett még ez van lezsírozva. (ha el nem viszik)
Azok pofátlanul drágák. Nem érnek annyit.
a régebbi 1.4-esnek elég jók az arányai. egy rendes kormánnyal, meg lábtartóval nagyon szép, klasszikus arányai vannak. egy srác járt mellénk dolgozni olyannal, és nagyon tetszett
Meg az is lmegeshet hogy amíg alszol ő épp ellenségnek tekinti a takaró alól kilógó lábad és ezért ráugrik és kidekorálja.
Kölyökmacska.
Majd ha nagyobb lesz akkor meg este amikor alszol simán átsétál a fejeden mert neki épp arra van dolga.
Számítottam rád.
1,5-öst nem feltétlenül akarok mert a mindennapokra eléggé behemót állatnak tűnik.
Hajnalba felmászott az ágyra a fejemhez és mikor felkeltem úgy szemen baszott még most is karikákat látok
szal akinek a bandában volt 650 dragstar, első nyáron azon kapart, hogy szerezzen 1.1-est. Kicsit megformázva az 1500-as intruder nagyon vagány, de neked sztem a 800-as suzuki vagy kawa lenne a jó, mert az egyötös tényleg nagy motor.
apámnak volt VL800 volusia. Nagyon jól motorozható volt, mrföldekkel jobb mint az amerikában gyártott 1100-as shadow, és nagyplexivel dobozokkal 165-öt ment 750-600 shadow kicsi (bár veled lehet optikailag adná), 650 dragstar fos, kawasaki 800-asa is meglepően nagy, és használható.
A ZZR-t meg elvitték.
Volt egy kis leárazás:zx9r
Csak aztán nehogy álmodni kezdjen az a cica!
Csak nem tudsz valakitől edzett üvegtáblákat?
A chopperrel nincs gond csak az a kérdés hogy lemerészkedjek-e 1000cm3 alá.
Egyszer mentem 700-as Intruderrel, az jónak tűnt bár falun belül az Izsről ráülve lehet nem ez a mérvadó .
600-assal meg eleve nem is tárgyalnék.
ÁÁÁÁ ő csak az Emre
hát nem tudom lehet akadna, de ááá az nem jó neked
Jó reggelt Uraim! Barátom ilyeneket még viccből se szoktunk irogatni motoros fórumokon,ittál vagy mi van veled ,depi vagy vgy mi?
Reggelt. Nincs valami üveged eladó?
reggelt
Egy jó barátom 1 éve adta el az ilyenjét. Ő szerette, járt vele vagy 6-8 évig nyaranta. Én is mentem vele, nem az én világom, ami legfurább volt, hogy milyen kicsi (alacsony, elég rövid, kormány a melled előtt, a súlya viszont elég sok. A haver elég érdekesen nézett ki rajta, mert 190cm/100kg Elég nyomatékosnak tűnt, de lehet csalóka (csak a lakótelepen belül kerültem vele) végül is csak 50 ló körül van.