Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is.
Jól mondják benne, a pénzzel nem jár a tehetség.
cső
Facebook-ra írkál Pupu, így csak a fórumot hanyagolja, netelőtt van.
ha valaki most aszt mondaná nekem, hogy szurkoljak le 150-et és varázsütésre klímás, villanyablakos 100 lovas lesz a Fabia, hát mán indulnék a bankba a pízér Meg fogjátok bánni.
ha ennyire fontos a .. 5000 km, meg 150 e Ft dolog, akkor olcsóbb kocsit vegyetek, ami 7 literből jár el nem 10-ből.
egyébként ez a ződike is sok ennyiért. ilyen fapados szart ennél olcsóbban is venni.

Feltűnt valakinek hogy pupuék sztrálykba léptek és önsanyargató módon távol tartják magukat a fórumtól?
Kéne.
Sanyi! Mielőbbi gyógyulást kivánok! Na most jöttem meg gurultam a busával ugy 50 km-t mindeb gond nélkül többet akartam volna de ebbe a +6 fokban a 200-as tempok már nem ez igaziak a gép brutális,megy mint a csatahajó / 4. 5. 6.-ba azt se tudom sokszor melyikbe vagyok,volt 1 egyenesebb szakasz 260-nál dobtam a 6-ot,de akkorra már elfogyott az út,olyan szakaszon ahol a frével koppgázon kellett gyorsítani állóhelyből 200-ra utána kemény fék hogy beférjek a kanyarba ennél laza elindulás 1-2-3-4 3/4 gázon,220 és motorfékkel visszalassul a kanyarig /A problem. hogy mi volt? első körben a fok.kijelző elfüstölt /gipro/ ezért is gyanakodtunk elektromos hibára,hanem utána kiderült: a multkori ac cserénél ugye szét lett bontva az üzema. rendszer,van 1 cső ami a tanktol megy lefelé / a tank fordítva hajtható fel mint a yamahán/ a visszaszerelésnél elfordulhatott,csavarodott,és mikor lecsuktuk a tankot összehorpadt,meleg motornál meg még jobban,ezért volt az hogy ment a szerelőnéla padon oké én hazajöttem vele akkorra már nem birta utánaszivni a benzint az ac ,állt egy darabig akkor megint átszivárgott valamennyi megint beindult.A szer. hav. talán boldogabb volt tegnap mint én Úgy hogy most kell 1 fok. kijelző,meg talán 1 akksi mert az utóbbi hetekben annyit lett indítozva hogy már nem birta,ma éjszaka ráteszem a töltőt aztán meglátom,holnap eredet.vizsg. Lehet hogy ez a tetves cső szívatott bennünket először is,hőt kapott elengedett,a régi ac meg nem birta átszivni a naftát,tudja a franc sose derűl ki,ilyen a haszn. motorok élete

Sanyiiiiiii! Te vagy még? Mert belül titán, szövetbarát háló, tiszta terminátor, élő szövet már csak kívül

ui: nekem már a 40 km futásnál gyanús voltál, hogy ez valami gép
Ilyenem van. Szuper!
Mázlista!
ezzel kaparnak el minket
ezt nem lehetett úgy.mindegy,csak tartós legyen.
aha. semmi kecmec.
Miért? Neked laparoszkópos volt?
az tré.
igen
Olyan mintha izomláz lenne a hasfalamban.
uh, vágtak?
20 cm vágásom van.
utána a combtövem fájt egy darabig, maga a sérv helye első naptól jó volt.
ja. azóta csak a másik oldalért aggódom néha