ha valaki most aszt mondaná nekem, hogy szurkoljak le 150-et és varázsütésre klímás, villanyablakos 100 lovas lesz a Fabia, hát mán indulnék a bankba a pízér Meg fogjátok bánni.
ha ennyire fontos a .. 5000 km, meg 150 e Ft dolog, akkor olcsóbb kocsit vegyetek, ami 7 literből jár el nem 10-ből.
egyébként ez a ződike is sok ennyiért. ilyen fapados szart ennél olcsóbban is venni.
Sanyi! Mielőbbi gyógyulást kivánok! Na most jöttem meg gurultam a busával ugy 50 km-t mindeb gond nélkül többet akartam volna de ebbe a +6 fokban a 200-as tempok már nem ez igaziak a gép brutális,megy mint a csatahajó / 4. 5. 6.-ba azt se tudom sokszor melyikbe vagyok,volt 1 egyenesebb szakasz 260-nál dobtam a 6-ot,de akkorra már elfogyott az út,olyan szakaszon ahol a frével koppgázon kellett gyorsítani állóhelyből 200-ra utána kemény fék hogy beférjek a kanyarba ennél laza elindulás 1-2-3-4 3/4 gázon,220 és motorfékkel visszalassul a kanyarig /A problem. hogy mi volt? első körben a fok.kijelző elfüstölt /gipro/ ezért is gyanakodtunk elektromos hibára,hanem utána kiderült: a multkori ac cserénél ugye szét lett bontva az üzema. rendszer,van 1 cső ami a tanktol megy lefelé / a tank fordítva hajtható fel mint a yamahán/ a visszaszerelésnél elfordulhatott,csavarodott,és mikor lecsuktuk a tankot összehorpadt,meleg motornál meg még jobban,ezért volt az hogy ment a szerelőnéla padon oké én hazajöttem vele akkorra már nem birta utánaszivni a benzint az ac ,állt egy darabig akkor megint átszivárgott valamennyi megint beindult.A szer. hav. talán boldogabb volt tegnap mint én Úgy hogy most kell 1 fok. kijelző,meg talán 1 akksi mert az utóbbi hetekben annyit lett indítozva hogy már nem birta,ma éjszaka ráteszem a töltőt aztán meglátom,holnap eredet.vizsg. Lehet hogy ez a tetves cső szívatott bennünket először is,hőt kapott elengedett,a régi ac meg nem birta átszivni a naftát,tudja a franc sose derűl ki,ilyen a haszn. motorok élete
Facebook-ra írkál Pupu, így csak a fórumot hanyagolja, netelőtt van.
ha ennyire fontos a .. 5000 km, meg 150 e Ft dolog, akkor olcsóbb kocsit vegyetek, ami 7 literből jár el nem 10-ből.
egyébként ez a ződike is sok ennyiért. ilyen fapados szart ennél olcsóbban is venni.
Feltűnt valakinek hogy pupuék sztrálykba léptek és önsanyargató módon távol tartják magukat a fórumtól?
Sanyiiiiiii! Te vagy még? Mert belül titán, szövetbarát háló, tiszta terminátor, élő szövet már csak kívül
ui: nekem már a 40 km futásnál gyanús voltál, hogy ez valami gép