Kötekszel? Ez ilyen direktben nem volt eddig divat...
Azt hiszed, nem voltam tisztába az értékvesztéssel? Leszarom, minden nap jó érzéssel ülök bele, és bekalandoztam már vele fél Európát.
Kávéfőzőm meg egy ipari Faema van, de ez neked szintén nem mond semmit, mert hiába vagy menő ablakos, akkor is földhözragadt csóróként gondolkozol
2 hírem vnn. 1: Nem jó neked ami itthon van mert 100 a lukközép. 2:Viszont az én fostalicskámon is akkora a méret, 1wg-s 400-as villa cbr900 féknyereggel. Ergo a cbr 900 nyerge vagy a fzr400 nyerge lehet jó a tiédhez.
nem tudom mit jelent a járeszvágen,nem vagyok én kozmopolita svejci
de venne a tököm új autót,inkább te se tetted volna,mert elbuktad az értékvesztésen az r1-et,a kávéfőzőt,meg ki tudja milyen álmaid vannak még...ráadásul ki se használtad(te írtad,hogy 100e-t mentél vele)....
Hagyjad már! Az Övé " TIP-TOP DRÁGA SEDAN" a többieké ocska fostalicska,mondtam ő 1 szintel feljebb van mint mi mindenben,kivéve a motorban,neki abbol van fostalicska!
Fuss neki az olvasásnak mégegyszer, én 2007-ben vettem (jahreswagen volt, én helyezettem forgalomba itthon), válság előtt, akkor még nem az volt, mint most, hogy pézzel a buxádban xarba alkudhattál mindent Igen, tudom MOST mennyit ér.
hagyjad már ezt a szar szöveget,hogy mennyi volt a listaára újan
szép autó,biztos jó is,de nem egy 10 millás luxuskocsi...
egy középkategóriás verda,aztán annyi...
én is dobálózhatnék az asszony A mercijének új árával,de így 8 évesen,nem ér 1,5 M-t se,pedig 120e km van csak benne...
szürke most már sajna nem ér annyit, mert 5 éve megvan, de mikor vettem, akörül mentek. 2006 BMW 320DA
Nekem nagyon bevált, már több, mint 100e-t tekertem bele, semmi baja eddig.
Utánnanézek akkor ennek a szinteres dolognak is. Igazad van a tárcsakopást illetőleg. Amúgy meg nem bánom csak legyen jó a fék. Nem szeretnék ilyenen "megbukni".
Azt hiszed, nem voltam tisztába az értékvesztéssel? Leszarom, minden nap jó érzéssel ülök bele, és bekalandoztam már vele fél Európát.
Kávéfőzőm meg egy ipari Faema van, de ez neked szintén nem mond semmit, mert hiába vagy menő ablakos, akkor is földhözragadt csóróként gondolkozol
de venne a tököm új autót,inkább te se tetted volna,mert elbuktad az értékvesztésen az r1-et,a kávéfőzőt,meg ki tudja milyen álmaid vannak még...ráadásul ki se használtad(te írtad,hogy 100e-t mentél vele)....
szép autó,biztos jó is,de nem egy 10 millás luxuskocsi...
egy középkategóriás verda,aztán annyi...
én is dobálózhatnék az asszony A mercijének új árával,de így 8 évesen,nem ér 1,5 M-t se,pedig 120e km van csak benne...
attól függetlenül szép kis autó
Nekem nagyon bevált, már több, mint 100e-t tekertem bele, semmi baja eddig.