Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeeee, 14-et? Azta!
Ja!Sugóékat felhívtam 40píz lenne papíros üres blokk ház.
Kicsit sokallom
fegya791220@freemail.hu
Tamásoknak meg Boldog Névnapot!
Adj imicímet,van 1 működő ötletem
Az, hogy ZZR400 vagy FZR600, az már szinte mind1, csak a 400-al még nagyobb xopás lenne. Alkatrész nincs, viszont xar mind, mert pörög 14 ezret
Szerintem mindenféleképpen idomos sportmotort szeretne a kérdező. Én ajánlanám neki a Yamaha SZR660-at, ami egy nagyon vidám technika és fenntartani sem egy vész. Ha nagyon bele is nyúlna a kakiba, az egy hengeres konstrukció miatt se viszi el egy ház árát a helyrerakása.

A motor pedig úgyse a lóerőtől érződik erősnek hanem a nyomatéktól. Úgyhogy negyvenpárló ide vagy oda, nem fog unatkozni.
Sziasztok!
zzr 400 nem rossz kis gép,nálam csak javításon volt,de sztem simó után az is sok lenne,mert nagyon tudnak menni,mint a 400-as Bandit is 180-as km/h órát simán kiakassza,még ha nem is cibálnád az első tárcsaféket akkor is 1 simó után kezelni nagy bukó lenne,de valahol el kell kezdeni,de viszont azt is meg lehet érteni hogy nem mindenki tudja lecserélni 1-2évente ha már kinőtte,de ahogy Ábrus írta,ha tiszteled és észbentartod hogy min ülsz sztem azt veszel amit akarsz ,mert amikor megérintett úgy se érdekel ki mit mond
Ne foglalkozz velük vegyél egy jó öreg GSXR 1100-at,az olyan mint bikán lovagolni ,ha rajtamaradsz és nem öl meg mindent megtanultál bátraké a szerencse!
Akkor zzr 400 lenne a másik gondolatom
Nem, mert olyan a karaktere, alul semmi, azután fordulattal meg hirtelen megjön az ereje, végül is sportmotor
Egy jó sor2 vagy sor4 (de nem sport, hanem valami utcai vagy túrázós) meg 1500-6000 közt egyenletesebb, és nem rúg akkorát.
vegyél gs 500-at,tényleg kurva jó motor,örökös,mint a szegénység és 140ig jól megy,iszonyatosan jól kanyarodik,én nagyon szerettem!
és mondjuk nem lehet esetleg lebutítani valahogy h ne legyen 90 ló, hanem mondjuk csak 50?
Még annyit: mi ugyan már megszoktuk (sanyit kivéve) de tudjuk: főleg az FZR 1000 de a 600-as is kegyetlenül veszélyes fegyver az utakon hiába öreg konstrukció már.(mocskosul megy mind a kettő) Annak idején ezeket a leggyorsabbaknak és a legerősebbeknek szánták és azok is voltak a maguk idejében,ugyan mára már megöregedtek de még mindig tiszteletet követel a kezelésük ha valaki keményen bánik velük. Nem játékmotor egyik sem!
Szia.
Én már többször megfogadtam hogy nem tanácsolok fiataloknak semmit mert úgysem hallgatnak másra. (én is olyan voltam)
Viszont határozottan nem javaslom egy Simson után.
Sok lesz mind teljesítményileg,mind anyagilag. Ülj fel legalább egy évre valamilyen max. 30-35Le körüli gépre és tanulj meg vele motorozni. A 600-as FZR a 90 lóerejével és a 200kg feletti súlyával még nem neked való.
És hidd el: az FZR 600 valóban nem gyorsul úgy mint egy mai R6, de majdnem! Az ezres meg eszedbe se jusson! Arra TILOS! segédmotorról átülni! (és az is kevés hogy "mentem párszor a haver *** gépével)
Véleményem szerint ülj fel valami Suzuki GS 400-500-hoz hasonló gépre és egy-két évig tanulj vele motorozni,aztán már megfelelő tudással ráülhetsz egy ezresre is (ha tiszteled akkor nem fog bántani)
Kezdésnek ha lehet akkor ne vegyél öreg sornégyes sportgépet mert (mindegy hogy melyik márka) nagyon drága mutatvány használható állapotban tartani. (az egy vagy kéthengeres viszont elég motorosbarát megoldás)
majd,ha simoval nyél gázon jársz mindenhova.utána vegyél csak nagymotort
"nem gyorsul olyan vészesen, mint a mai 600-asok"

azért kb. 2-2,5 mp alatt eléri a jelenlegi motorod végsebességét
Én mindig az 1000-t szoktam javasolni, de a te könnyű súlyodhoz és kevés nagymotoros rutinodhoz az gyilkos lenne
ja simson után tuti harapni fog de azért akarok ilyet, mert nagyon tetszik és azt is hallottam, h nem olyan vészesen drágák az alkatrészek hozzá, meg maga a motor sem drága, meg ahogy elnéztem a videókat, nem gyorsul olyan vészesen, mint a mai 600-asok. Egyébként nem vagyok egy sebességmániás, sosem voltam, simsonnal sem mentem soha max gázzal, csupán csak 3/4-el de az is megvan még, nem is adom el. a motor ülésmagasságáról nincsenek információim, de sztem nem túl magas( 170 cm vagyok 70 kg). A tanácsokat megfogadom, kösz szépen!
kb 100.000 km-t motoroztam eddig,abból 80.000-et nagy motorral...
és ezt mind hobbiból,nem használtam soha munkábajárásra
kell a rangléta,ha van pénze...minden évben váltottam én is eddig,egyre erősebb motorra,de az átírás elég drága ,meg mondjuk bukni is lehet rajtuk
-dio 50ccm(5le)
-gilera DNA 125 ccm(12 le)
-gilera runner 180cm2t(24le)
-italjet dragster-2002t(36le)
-gs 500-2év(50le)/gpz 550(54le)-5 év
-ducati monster 600cm(60le)(2 hónap)
-kawasaki z750(109 le)-2év
-fzr 1000 exup(145le)
-aprila rsv 1000r(128 le papíron )
Mondjuk simo után érdemes volna felülni 1 kisebb gépre / 125-250/ amivel megszokja a forgalmat,meg a városon kívüli tempot / 100-140 km/h/ nekem a haveri körömböl 3-an is eldobták a kisvasat simson után / én is az etz-t de én földuton! valamikor még a mult évezredben 87-88 körül,anyám de régen volt/
jaja,simo után harapni fog a gép:)))
Boldog nevetek napját Tamások.
Szevasz! Ha teheted ,vegyél 1000-t kb. ugyanannyi a vételár,alkatrészek is egyforma árban vannak,de sokkal erősebb és nyomatékosabb,6-7 literrel el lehet vele járni normális tempoval,ha meg simorol ülsz át brutális lesz akármelyik is
Most látom te is szegedi vagy,és ez is fekete,örülök. .
Arra számíts hogy lassan 23-éves,az elöregedett gumi-műanyag alkatrészeket szépen cserélgetni kell,meg persze az időszaki olaj,víz,fékfolyadék cserék.Kérdés mennyire volt szervizelve,vezérműlánc csere,szelephézag beállítás,karbiszinkron mikor volt rajta állítva,mert ha ezeket neked meg kell csináltatni,az még szép költség lesz.Vásárlás előtt ha lehet járó motornál mérj az akkun töltőfeszültséget,mert ilyen öreg gépnél a fesszabályzó túltöltése tipushiba,gyújtás egyenletes-e,ha kihagy akkor a trafók is már öregek,cserések.Úgy látom a tükrök nem gyáriak,de azokat én is cseréltem,mert vékony alakom félig kitakarta a látást.Első villaszáraknak egyenesnek kell lenniük,egy próbakörrel meg lehet nézni hogy sérültek-e korábban,ha nagyobb sebességnél rázkódik a kormány akkor felejtős.Nézd meg a hajtóláncot meg a lánckerekeket is,mennyire nyúlt-kopottak,mert egy komplett szett csere 50 rongy körül van.Féktárcsák mennyire kopottak ,milyen vastagok még,az első darabja szintén ötvenezer felett van,így nem mindegy.Hátsó felfüggesztés nyikorog-e ha ráülsz,az is előfordul már ebben a korban.Röviden így elsőre ennyi.