Hát az nem biztos,mert ha belegondolsz / fizika/ugyanakkora surlódási erőnél nagyobb átmérőnél,hosszabb lesz az erőkar / tengelyközépponttol/,nagyobb lesz a fékezési erő is.Nagyobb gépekre azért nem raknak 300 alatti tárcsákat,vagy nézd meg a Bluelt,a felnire van fogatva a féktárcsa,átmérő Kb. 450 mm 1 is elég belőle.
A nagyobb átmérőjű féktárcsa tudtommal csak jobb adagolhatóságot eredményez, és semmi többet (ha más nincs cserélve a fékrendszerben), a fém fékcső pedig határozottabb nyomáspontot ad.
Fém fékcsővel annyit érsz el: Határozottabb fékérzet, nem nyúlik el fékezés közben, pontosabban adagolható. Mielőtt leosztanának mondom ezt úgy, hogy az enyémen az átépítés előtt az volt, tehát van elképzelésem az ügyben, de ez csak szigorúan magánvéleményem
Tehát akkor nagyobb átmérőjű tárcsák jobbak lennének? És akkor a féknyereg felfogatását hogy lehet megoldani? Sokba kerülne szerinted valami olyat összehozni mint a tiéd? Nem nagyon értek ezekhez sajna.
Nem tudom, mivel így vettem. Az enyém nem egy teljesen széria fospumpa.
Viszont ahogy emre írta, nálad a gyenge pontok közé tartozik a 265-ös tárcsa is.
Előre minden motorra érdemes fém fékcsövet tenni sokkal jobb a fék,főleg az öreg gumicsöveket érdemes kicserélni,én nem tudom gyárilag miért nem raknak még a drágább gépekre sem?
Dehogy haragszok Rád,én szeretek vitatkozni értelmes emberekkel,az meg hogy néha férfiasan viccesen beszólunk egymásnak,csak fokozza a jókedvet,van a többieknek mit olvasniuk,nem lesz unalmas lapos a fórum!
Mizuvanitt?
Ja, és hogy ne maradjak ki, bassza meg mindenki
világvégee Jeahhh
gondolkodj mielőtt leírsz valamit
Viszont ahogy emre írta, nálad a gyenge pontok közé tartozik a 265-ös tárcsa is.
Ekkor első tárcsákat már csak robogókra tesznek, de nem tépem tovább a pofám marhára értetek hozzá.
Fasza kollégák vannak, a főnökökről meg vagy jót vagy semmit.
Az én gépemen is ilyen cucc volt elöl.
Veled mizu? Megy a TMK?
Atosz meg tud szólni, ha baja lesz, sztem - nem hinném, hogy haragszik.
Van pár törött mocim bontva!
az adatlapodból mást nem tudtam kivenni,csak,hogy vágysz egy r1-re,meg egy kávéfőzőre