nem.... fizuért sztrájkoltunk vagy 4 éve. Az elműsökkel és a pösti közvillesszerelőkkel karöltve. Ők jöttek velünk a német követség elé a várba mi meg mentünk velük a franci követség elé. szolidaritás. ahogy illik
én egyszer voltam sztrájkolni, meg tüntetni. vitt minket a szakszervezet busszal. visszafele finom ebéd, és megfelelő mennyiségű alkohol. jól éreztük magunkat, nem olyan rossz az.
Hova a faxba emelnék már... nekem ott az asszonnyal elmenni moziba 2x3/4 óra, meg majd egy 1000res busszal, autóval meg 2x10perc, és öccáz. Már csak a nyugger meg a diák jár busszal szinte
Volt ott pár évtizedig egy velejéig rohadt szoci városvezetés, meg aztán Pécs mindig erős maszop bázis volt... (tudom, most fidós a főnök )
Ott komoly bajok vannak, és nem (csak) a buszokkal.
Tudod, félig pécsi vagyok, éltem is pár évet.
"elértetek valamit azonkívül hogy ma megszívattatok párezer embert,holnap meg..."
Beszélnek róla.
olvasd vissza a fórumot. persze, hogy van értelme.
a pécsi manusz felszállt eddig minden reggel a buszra, elment melóba, majd ugyanazzal a busszal hazamegy este.
eddig nem figyelt...
most hallotta a tv-ben, rádióban, hogy a söfőrök megtagadták a munkát a buszok műszaki állapota miatt, és reggel ismét felszáll.
és észreveszi:
ni, akkora lyuk van az ajtó mellett, hogy a rizsfa helyén kifér a cipője. Jéé, nem látszik hátul haladó autó a füsttől, a busz keresztbe megy mikor fékez. nem mindig nyílik elsőre az ajtó.. stb.stb.
előbb-utóbb csak eljut valaki elé aki dönthet, hogy nem tolja ennek a cégnek a százmilliókat havonta, mert ez nem ér ennyit.
Hátha
Javasoljatok a problémára megoldást: fel kell emelni a viteldíjat,kevesebb járat kell,kevesebb megálló,mit tudom én nem vagyok buszos,én csak a sztrájkot ellenzem,ezt 1 hülye megoldásnak tartom, az értetlenek utolsó fegyvere.
Én értem Sanyi ,de most elértetek valamit azonkívül hogy ma megszívattatok párezer embert,holnap meg ugy is azzal a busszal fognak menni!Munkaidő után odamentetek volna a városháza elé ahányan vagytok,elmondtátok volna a médiának mik a gondok ,és nem szidnának benneteket párezren.Szerintem ez egy kicsit jobb megoldás lenne.Gondolj bele a mentősofőr is azt mondaná Én 12 éves autóval nem indulok el,nem fogok 80-nal száguldozni a városban,forduljon fel mindenki!Ha neked volna rá szükséged igen szarul érintene!
Áááá nem vágod-... Nem rinya,többről van szó. Nem pénzt kérünk többet. Ha a sólyom szar,akkor meg kell csinálni,hogy Neked ne legyen bajod. Ugye? De ilyenkor van választás,nem használod. Nekünk nincs választás,vidd vásárra a bőröd,és a szerencsétlenek bőrét.
ja, és nyasgem
ja szasz, Tomi
Ott komoly bajok vannak, és nem (csak) a buszokkal.
Tudod, félig pécsi vagyok, éltem is pár évet.
rozsda
Beszélnek róla.
olvasd vissza a fórumot. persze, hogy van értelme.
a pécsi manusz felszállt eddig minden reggel a buszra, elment melóba, majd ugyanazzal a busszal hazamegy este.
eddig nem figyelt...
most hallotta a tv-ben, rádióban, hogy a söfőrök megtagadták a munkát a buszok műszaki állapota miatt, és reggel ismét felszáll.
és észreveszi:
ni, akkora lyuk van az ajtó mellett, hogy a rizsfa helyén kifér a cipője. Jéé, nem látszik hátul haladó autó a füsttől, a busz keresztbe megy mikor fékez. nem mindig nyílik elsőre az ajtó.. stb.stb.
előbb-utóbb csak eljut valaki elé aki dönthet, hogy nem tolja ennek a cégnek a százmilliókat havonta, mert ez nem ér ennyit.
Hátha
igyensört
igyensört
igyensört