Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szár kb. közepén van egy pici gumi dugó, alatta egy csavar. Húzd meg és jó lesz megint. (nekem is volt ilyen eset)
Ha a négy csőre gondolsz akkor az a svájci motorokon a környezetvédelmi hülyeség miatt van. (kip.gáz szekunder levegő rendszer, ádámén is van de le van dugózva)
Van a ládában az alkatrészek között két krómozott dupla pipa alakú cső, egy fekete lemezdoboz csőcsatlakozással (olajleválasztó ház membránnal) és még pár kacat ami ahhoz való. (nem hinném hogy szeretnéd felrakni )
Szia! Szerintem én voltam az 100as a csavartávolság. Megmérem majd az fz-n a villát. Lehet érdekelne. De sajna csak hétfőn tudok írni.
El kéne küldeni a kirúgással fenyegetőző faszinak a képet hogy mi a véleménye erről. (persze a kép valamelyik pécsi újság címlapján lenne)
Egy újtól én sem tartanék annyira.
De egy 233e km-t mutató számláló egy 2000-es évjáratú CR gépben ami kb. 7-800ezres árban van, hááát nem lennék meggyőződve hogy gondtalan éveim lesznek.
Természetesen. Sikonda megvan?
Amit én meg tudnék venni azok 10+ évesek így nekem vszeg a javítás része maradna.
Csövi jól linkeli a dolgot, én is olvastam és voltam is már náluk, nem merném én ezt felvállalni évi ~6-8e km-ért. Tudom hogy a konstrukció jó és vannak amik sokáig elmennek de nem hinném hogy én olyat fognék ki.
Szép jó napot mindenkinek!

Fegya ! Bármikor küldheted :nincs időhöz kötve!
közel leszünk a 4.5-hez abban biztos vagyok,de szar lesz neked 4-5 deci miatt elbukni a fogadást:)
a motorod mennyit fogyaszt?
megegyeztünk,akkor tavasszal:)
Nekem nincs Pözsóm nem is lesz. Sajna, ilyen új 116D-m sincs.
De amit az enyémre írtam, a 4.5 litert, azt vállalom tavasszal... most télen nem lenne meg, mert ilyen hidegben és téli gumival fölémenne az 5-nek is
igazad van,az már 2001-es motor

azt mondom a katalógus adat,meg a valóság nem fedi egymást...de nekem megér 3,5 liter gázolajat,próbáljuk ki.Ha neked van igazad,kapsz tőlem egy teletank benznit.A forgalom akadályozása nélkül a sebességhatár felső határán autózva menjünk 100 km-t:)
De ha több te adsz nekem egy teletankot,jó?
Igen, írtam is, hogy újonan vette, valami 1.4 HDI vagy mi.
De közben találtam a neten ezt is
Fejlődik a technika.
ja és a haverod 206-osa is a legújabb fejlesztés,nem pedig egy 15 éves konstrukció
Le vagy kicsit maradva, már szériában gyártják a 100+ LE-s 4l alatt fogyasztó autókat, pl. itt egy teszt
A világrekord meg 3000 km körül van 1 literrel. 2013 van amúgy
hagyjad már ezeket a hülye gyári táblázatokat
olvasd el,milyen norma szerint mérik ezeket,aztán rájössz semmi köze nincs a valós forgalmi helyzetekhez...
Fogyasszon 3 liter a haverodé,a tied meg 2 liter olyan mindegy nekem
A múltkor valaki vett 1000 nyerget fzre de nem volt jó neki, van 2db 1000 teleszkóp alsó rész ha 41es az fz telója.
ááá.... van
Sziasztok!
Szép a Béla Pupu!
Feribá!
Nagy baj lenne ha hétfőn adnám fel a csomagot?
Az kár... És nem tudom esetleg üveg van még? Olyan 8mm körüli...
Ha összerakom még 1x megfújom itt ott mert kapott 1 kicsit ide oda rakosgatás közben.