Ha a négy csőre gondolsz akkor az a svájci motorokon a környezetvédelmi hülyeség miatt van. (kip.gáz szekunder levegő rendszer, ádámén is van de le van dugózva)
Van a ládában az alkatrészek között két krómozott dupla pipa alakú cső, egy fekete lemezdoboz csőcsatlakozással (olajleválasztó ház membránnal) és még pár kacat ami ahhoz való. (nem hinném hogy szeretnéd felrakni )
Egy újtól én sem tartanék annyira.
De egy 233e km-t mutató számláló egy 2000-es évjáratú CR gépben ami kb. 7-800ezres árban van, hááát nem lennék meggyőződve hogy gondtalan éveim lesznek.
Amit én meg tudnék venni azok 10+ évesek így nekem vszeg a javítás része maradna.
Csövi jól linkeli a dolgot, én is olvastam és voltam is már náluk, nem merném én ezt felvállalni évi ~6-8e km-ért. Tudom hogy a konstrukció jó és vannak amik sokáig elmennek de nem hinném hogy én olyat fognék ki.
Nekem nincs Pözsóm nem is lesz. Sajna, ilyen új 116D-m sincs.
De amit az enyémre írtam, a 4.5 litert, azt vállalom tavasszal... most télen nem lenne meg, mert ilyen hidegben és téli gumival fölémenne az 5-nek is
azt mondom a katalógus adat,meg a valóság nem fedi egymást...de nekem megér 3,5 liter gázolajat,próbáljuk ki.Ha neked van igazad,kapsz tőlem egy teletank benznit.A forgalom akadályozása nélkül a sebességhatár felső határán autózva menjünk 100 km-t:)
De ha több te adsz nekem egy teletankot,jó?
Le vagy kicsit maradva, már szériában gyártják a 100+ LE-s 4l alatt fogyasztó autókat, pl. itt egy teszt
A világrekord meg 3000 km körül van 1 literrel. 2013 van amúgy
hagyjad már ezeket a hülye gyári táblázatokat
olvasd el,milyen norma szerint mérik ezeket,aztán rájössz semmi köze nincs a valós forgalmi helyzetekhez...
Fogyasszon 3 liter a haverodé,a tied meg 2 liter olyan mindegy nekem
Van a ládában az alkatrészek között két krómozott dupla pipa alakú cső, egy fekete lemezdoboz csőcsatlakozással (olajleválasztó ház membránnal) és még pár kacat ami ahhoz való. (nem hinném hogy szeretnéd felrakni
De egy 233e km-t mutató számláló egy 2000-es évjáratú CR gépben ami kb. 7-800ezres árban van, hááát nem lennék meggyőződve hogy gondtalan éveim lesznek.
Csövi jól linkeli a dolgot, én is olvastam és voltam is már náluk, nem merném én ezt felvállalni évi ~6-8e km-ért. Tudom hogy a konstrukció jó és vannak amik sokáig elmennek de nem hinném hogy én olyat fognék ki.
Fegya ! Bármikor küldheted :nincs időhöz kötve!
a motorod mennyit fogyaszt?
De amit az enyémre írtam, a 4.5 litert, azt vállalom tavasszal... most télen nem lenne meg, mert ilyen hidegben és téli gumival fölémenne az 5-nek is
azt mondom a katalógus adat,meg a valóság nem fedi egymást...de nekem megér 3,5 liter gázolajat,próbáljuk ki.Ha neked van igazad,kapsz tőlem egy teletank benznit.A forgalom akadályozása nélkül a sebességhatár felső határán autózva menjünk 100 km-t:)
De ha több te adsz nekem egy teletankot,jó?
De közben találtam a neten ezt is
Fejlődik a technika.
A világrekord meg 3000 km körül van 1 literrel. 2013 van amúgy
olvasd el,milyen norma szerint mérik ezeket,aztán rájössz semmi köze nincs a valós forgalmi helyzetekhez...
Fogyasszon 3 liter a haverodé,a tied meg 2 liter olyan mindegy nekem
http://youtu.be/7747qHsAek8
Szép a Béla Pupu!
Feribá!
Nagy baj lenne ha hétfőn adnám fel a csomagot?