Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk találtam egy ilyet is:

pegaso
Nem érdekel egy 250-es bandita? Csukva van, villák csere, tank csere stb, de műszakis, indítható néven van stb....100 pénz.
Én most az enyémre olyat találtam, hogy: 7,2 kg/m 8250rpm.
Szerintem azaz 1000 lesz...
Miénknek mennyi lehet? Már a Genesisnek,nem az exupnak. Gondolom az jóval nagyobb.
2012 R6: 66Nm 11.500-nál
CsöviFZR750:92Nm 10.500-nál
Biztos, hogy már kisebb fordulaton leadja.
Talán az 5 szelep miatt nagyobb a nyomaték.
Mekkora fordulaton?
+b&ssza a j.k annyát amelyik ezt kitalálta!
nem gondoltam volna és még könnyebb is .
19 évesen a mai kínálat és árak mellett én nem bírnám elképzelni magam egy ilyesmi ótóban. Semmi extra, még az ajtót is kulccsal kell bezárni, gyenge-unalmas és baromi öreges, tiszta égés megjelenni a haverok előtt,stb.
Oké hogy értéket nem képvisel és szinte fagyipénzből fenntartható de akkor is. (bár nem tudom hogy mi egy mai fiatal értékrendje, én annak idején a Capriban és az Alfa Sprintben éreztem jól magam bár féktelen szívás volt mindegyik és Calibrára vágytam ami természetesen elérhetetlen volt)
Az R6-nak és az enyémnek ugyanakkora a nyomatéka egyszer megnéztem. És erősebb vagy 20 lóval.
Ezzek a szádbol kivennék a falatott ha pénzé tehetnék
ezek nem százasok....új vizsga... mondjuk jó...de mégegyszer fizetni....
Lassan már nem menni sem lehet az utakon akkor lehet vizsgázni sem lesz érdemes
Hüleség nélkül Yamaha 750 ből elég durva versenygépeket csináltak régen versenyszériákban .Amilyen a főtengelye nem csodálom
Ez így van !
750 a király!
Idővel szeretnék egy 600-as pályagépet , gyorsulási versenyre meg kakucs ilyesmi . Olaszból egy r6 kis pénzért ....... utcára meg vennék egy nyugis valamit .
De jó ott áll a garázsban vázzal együtt blokk is benne van inditható
Hátulja nem jó .... vagyis a villa ?