Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, a műszempilla széppé teszi a nőt, de rajtad nem segítene... csak ha eladod mind
Gyulus 1-2 nap és megyen a posta
Köszi egyenlőre nem tudom mi lesz mert a Béla dobot elnyerte fogadáson az asszony, dobj fel 1 képet Andinak hátha tetszik és akkor visszakapom Mert anélkül nem Béla a Béla
Mé van az hogy ami 3 napig nem folyt az a 4. nap reggelre elengedi az összes hűtővizem vicc kérem szépen nem húztam meg 1 bilincset már nem folyik mert nincs mi.....
Mentem dolgozni.
Gazdag még lehetsz csak segíts neki.
ELADÓ lesz a LASER trioval PUPU! Ha kell egy az egyben 600-asra passzol.
Mondjuk ezzel átbasztak.
Már megint üldöz ez a nő,pedig nem vagyok se gazdag,se szép.

Hello ,
My name is Aviva .I am a female,
i will like to establish a long lasting relationship with you.
In addition,i will like you to reply me on,
expecting to hear from you.
Yours Sincerely
Aviva
hát a szemüveggel rábasztam........
Mátol a neved legyen Gaben!
ez benne volt a pakliban,ezért fizettem Pay Pal-al,ha átbaszás,akkor van valamennyi esélyem a kártalanításra
De rizikós dolog volt,viszont amennyire tudtam lecsökkentettem a kockázatot(pozitív értékelései voltak csak a manusnak).
Gondolom benne volt az is hogy ennyi pénzért lehet hogy egy zacskó taiwani molylepke érkezik ami zacsinyitáskor elszabadul a szoba légterében, te meg mehetsz molyirtóért.
Itt is az lehetett mint nálam, hogy milyen fasza is lenne 820e+70e átírási költséggel birtokolni egy 1,5-2M értékű jól felszerelt 24e km-es prémium gépet majd villantani az ismerősöknél hogy mi mekkora pénzügyi tehetségek vagyunk. (milyen érdekes hogy a kereskedők akik napi szinten túrják a netet és teljesen képben vannak, azok nem ugrottak rá az üzletre pedig a varaderot már 215-en megnézték)
Csak aki itt él már régóta adott/vett már ezt-azt és átqrták már párszor (engem is) az látja hogy ez nem lehet igaz.
Én baromira megtanultam a szabályt miszerint: ha azt hiszed hogy az üzlettel az eladó megszívatta magát és te jól jártál, akkor téged átb&sztak. (gab mondjuk kivétel mert még egy honkongit is megvezetett úgy, hogy ő küldött $3100 meg két ablakot aztán meg kicsalt tőle sokszor annyit kártérítés címén hogy nem vele rakatta be )
vettem 3kg! szálas műszempillát tőle,csináltam egy nagykert saját márkanévvel
csak a viszonytáshoz:itthon 0,7 gramm! kerül 7500 Ft ba.
Persze rájöttem,hogy soha nem adok el ennyit,de ők ez alatt a mennyiség alatt nem gyártanak.Az ára már visszajött,innetől kezdve csak hasznot hajt
Hozzáteszem csütörtökön megegyeztem velük,pénteken legyártották,szombaton posta,hétfőre a kezemben volt.
Kicsomagolás után kiderült,hogy 2 kg méret hibás belőle(nagyobbak).Be voltam szarva,hogy most mi lesz.Írtam neki egy e-mailt google fordítóval.20 perc múlva jött a válasz,hogy küldjem vissza.Nézem a postát,nevetséges 82000 lett volna a költsége.Írom a mókusnak,hogy mi a pálya.20 perc múlva jön a válasz,hogy szépen kéri ne haragudjak,tartsam meg a picsába az egészet,küld egy új szállítmányt.1 hét múlva a kezemben volt az is.
Így lett 45.000.000 Ft értékű szempillám 650.000 Ft-ért
Ha magyarország összes kozmetikusa tőlem vásárolna,akkor kb. 10 évig lenne elég a készletem
Hát nem volt szép hogy kihasználtál és átqrtál egy szerencsétlen honkongit aki csak honkongiul tudott.
Két szálon etet az ember mert nem biztos hogy mindenkinek bejön a BMW.
Ha megnézed még véletlenül sincs egy olyan kép sem ahol látszana a motor hátulja a rendszámmal. Címet telefonszámot nem ad meg és tapasztalatom szerint ha yahoos mélcím van akkor szinte biztos hogy átqrnak. (nem tudom miért de ez a tapasztalat )
A hirdetés szövege szinte ugyanaz, szerintem valami román vagy hasonló üzleti társaság pénzügyi manőveréről lehet szó.
én küldtem már 3100 dollárt Hong-Kongba tök ismeretlenül,én nem beszélek kínaiul,a tag nem beszélt kínain kívül semmilyen nyelven
nem vágom, ugyanazé a 2 motor? nekem a Hondánál csak egy mélcím láccik.
Meglássuk, mit mond a randira ha kosarat kapsz, ne utalj
Aki ismeretlenül idegennek (főleg külföldre) nagy pénzt küld, az valamennyire meg is érdemli.
Ha nem lenne ennyi hülye balek, nem lenne ilyen bűncselekmény sem
Sztem Ádám a kenőcsre gondolt, nem hiszem, hogy trafósort akar venni.
Villszer boltban árulnak szigetelő lakkot, a motor tekercseket fújkálják ilyesmivel.
Azért van aki még feleszi ezeket..... link
keljetek fel ne aludjatok már irány mozogni Sanyi te nem mert tudom dolgozol
1000 fazeré van 55 euróé a béjen.