Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy is le vagyunk minősitvel Gyula ha O.Vigyor lenne rajta még az uniobol is kitagadnának bennünket
hazugság lenne azt mondani,hogy szarabbul megy sokkal a haccáz,csak életveszélyes...
én az asszonyéval mentem párszor,mikor rossz volt az fzr és azt vettem észre,hogy mindenhol 230-al megyek és 14.000nél váltok...
az ezrest megtiszteled,a 600-al meg úgy jársz mint a robogóval:nyélen
Tessék itt van mindkét oldala! . .
Jaszíííí ilyen szerezzél néde
azért én mentem egy-két hatszázassal, és más liga
nem akarlak megbántani,de nem ér annyit...
én az enyémet 250-ért adtam el zsír új gumikkal(pirelli supercorsa) és az így nézett ki:
törpéé lehetett, h ki van mélyítve az ülés ha ilyet veszel BMW-t veszel
Azonmég nem száradt meg a tinta
ebben az esős időben baszakszik a gyújtás ki kell találnom hogy szigeteljem le a trafókat
De jó, hogy beraktad ezt a képet, már nyomtatok is belőle egy párat... Megvan a másik oldala is?
Én meg ilyen tipusu alkatrészt keresek hogy kitömjem a hátsó ülés alatti üreget
Helló valaki seíteni esteleg? Yamaha fzr-hez sajna sikerült tegnap elveszítenem ezt az alakatrészt esetleg valaki segíteni hogy honnént tudnék ilyent keríteni? : https://www.motovraky.cz/Vyrob...
Fogalmam sincs,mert észrevettem hogy a csapszegnél eléggé meg van rágódva az egyik hajtókar,ki kéne cserélni,valamelyik manualba láttam valamikor,de persze most nem találom.
Esetleg valakinek felesleges csapszeg?
Látlak Fábiii . hogy itt vagy !
Hülyeséget nem akarok mondani így nem tudom.
Genesis.
lehet.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy a főtengő hajtókarokon a jelőlések mit takarnak:pl B,B pont,C,C pont,gondolom illesztés,de konkrétan
mi?
Ez elég jó nyomaték.
Egy ilyen de jó lenne csövinek...
Genesis vagy exup?
Igazad van nem jót néztem.
Az 1000-é 102Nm 8500-nál.