Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és még a vizet sem bírja
Én még azt is hallottam hogy szélesebb gumival a hó is kevésbé esik és a sasok is elismerőbben pillantanak rád mikor együtt repülnek veled.
Nos én mint jelenlegi potenciális motorvásárló elismerem hogy nagyon szép és eredeti állapotban van a géped de max.230-250e körüli összeget adnék érte, többet semmiképpen.(az a 18-as felni nagyon betesz az eladásnak)
Összehasonlítási alapom is van, én is most adtam el az enyémet.(330e-ért, bár az enyém Genesis III. volt )
a szélesebb gumi jó választás! De csak akkor van értelme, ha jóval szélesebb, ahogy írtad is, legalább 170-es, és akkor nemcsak jobban fog kanyarodni a motor, de a végsebessége is nő. Külföldi szaklaopk szerint még a fogyasztás is csökkenhet így.
Nem bántasz meg.
Köszönöm a véleményt,Még árulom egy kicsit aztán majd kiderül hogy mi lesz vele!Amúgy tényleg szép volt a géped!
dejó legalább asztis megtutam hogy japán kivitel
sziasztok 400 as fzr-m van ! 4 éve van nálam ara lennék kíváncsi hogy honnan a faxbol udok rá plexitet szerezni mert 2 éve azután kajtatok!Választ köszi
Sziasztok!

Aki tud segítsen! Van egy fzr 600-as motorom 18" felnivel gyári gumimérettel amit egy kicsit vékonynak tartok szeretnék bele szélesebb és 17" felnit rakni. A kérdésem az 1000-es fzr kereke jó-e bele vagy az egész futóművet kellene cserélni? Én minimum 170-es gumit szeretnék beletenni.
Üdv Uraim! Tegnap reggel ota esik az eső ,már nagyon unom!A teremcross király volt,fél 6-tol 10-ig ment a show,volt közben kétszer ilyen hülye" táncikálás",inkább a stretfightert myomták volna,halálgömb is volt a sarokban,és nem vették elő pedig azt megnéztem volna,meg néha bekapcsolhatták volna az elszívot mert elég sokaknak megfájdult a feje a kipuff füstöl,az enyém nem ,Én ezen nőttem fel
Mi a bánatnak neked tűzifa?
Ezen a tetoválos dolgokon mindig el szoktam gondolkodni ,hogy öreg korában ugy néz ki az ember mint az Összeégett löttyedt tészta
bagoly ha jól csalódom
Megyek tetováltatni egy ismerőshöz bizniszeltünk tűzifát tetkóért
házak utak a duna emberek ismerősök
Mér? Mi van ott?
most fürdöttem és lassan irány felsőgöd
jó reggeltet nemtok aludni egész éjjel forgolódtam
Na. Ne már.
lent ég és föld a különbség a 600-as csak 12000 felett él,alatta olyan,mint egy 500-as

az 1000-es meg ezt tudja 7000-nél,amit a 600-as 12000nél
jaaa, hát azt nem mondtam, hogy nem nyelezi az ember soha nem mentem olyan normálisan, mint mikor meglett a DR BIG, előtte minden kis szart nyeleztem. Mikor perecbarim 636-osa nálam volt, azt is szét húztam de van különbség azé... Lent a nyomaték a királyság, mikor meg nagyon kell menni, kiderül ki hazudik
Bár lehet igy se ugy se járnák rosszabbul