Nos én mint jelenlegi potenciális motorvásárló elismerem hogy nagyon szép és eredeti állapotban van a géped de max.230-250e körüli összeget adnék érte, többet semmiképpen.(az a 18-as felni nagyon betesz az eladásnak)
Összehasonlítási alapom is van, én is most adtam el az enyémet.(330e-ért, bár az enyém Genesis III. volt )
a szélesebb gumi jó választás! De csak akkor van értelme, ha jóval szélesebb, ahogy írtad is, legalább 170-es, és akkor nemcsak jobban fog kanyarodni a motor, de a végsebessége is nő. Külföldi szaklaopk szerint még a fogyasztás is csökkenhet így.
sziasztok 400 as fzr-m van ! 4 éve van nálam ara lennék kíváncsi hogy honnan a faxbol udok rá plexitet szerezni mert 2 éve azután kajtatok!Választ köszi
Aki tud segítsen! Van egy fzr 600-as motorom 18" felnivel gyári gumimérettel amit egy kicsit vékonynak tartok szeretnék bele szélesebb és 17" felnit rakni. A kérdésem az 1000-es fzr kereke jó-e bele vagy az egész futóművet kellene cserélni? Én minimum 170-es gumit szeretnék beletenni.
Üdv Uraim! Tegnap reggel ota esik az eső ,már nagyon unom!A teremcross király volt,fél 6-tol 10-ig ment a show,volt közben kétszer ilyen hülye" táncikálás",inkább a stretfightert myomták volna,halálgömb is volt a sarokban,és nem vették elő pedig azt megnéztem volna,meg néha bekapcsolhatták volna az elszívot mert elég sokaknak megfájdult a feje a kipuff füstöl,az enyém nem ,Én ezen nőttem fel
jaaa, hát azt nem mondtam, hogy nem nyelezi az ember soha nem mentem olyan normálisan, mint mikor meglett a DR BIG, előtte minden kis szart nyeleztem. Mikor perecbarim 636-osa nálam volt, azt is szét húztam de van különbség azé... Lent a nyomaték a királyság, mikor meg nagyon kell menni, kiderül ki hazudik
Összehasonlítási alapom is van, én is most adtam el az enyémet.(330e-ért, bár az enyém Genesis III. volt
Köszönöm a véleményt,Még árulom egy kicsit aztán majd kiderül hogy mi lesz vele!Amúgy tényleg szép volt a géped!
Aki tud segítsen! Van egy fzr 600-as motorom 18" felnivel gyári gumimérettel amit egy kicsit vékonynak tartok szeretnék bele szélesebb és 17" felnit rakni. A kérdésem az 1000-es fzr kereke jó-e bele vagy az egész futóművet kellene cserélni? Én minimum 170-es gumit szeretnék beletenni.
az 1000-es meg ezt tudja 7000-nél,amit a 600-as 12000nél