Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éééééééééééén? teeeeeee ez semmilyen nedves helyen nem volt ez fűtött garázsbantartott nemdohányzó helyen volt
Én mondtam a lakatos srácnak hogy valami ellenállás csak kéne bele, akkor tehette bele a csövet. A terelő lemezek benne voltak de nem fogtak vissza semmit.
Nedves helyen tartottad hogy ilyen rozsdás lett?
1x próbáltam akkor letörtem a simson hátsó csomitartót meg a lámpát és akkor azt mondtam én soha nem akarok nem is próbáltam azóta 21éve
Én belegondoltam hogyha egy ilyen súlyú gép mit a Frézi rám esne az nem biztos hogy megoldódna kórházi kezelés nélkül. 1,2-es, idom nélküli Bandittal bohóckodtunk itt annak idején (azzal nem volt nehéz mert kicsit nagyobb gázra kuplung nélkül is baromi könnyen emeli az elejét) de ott is gondot jelentett abban a szokatlan szögben "ülni" és kezelni a hátsó féket hogy ne b&sszam hanyatt magam.
Aztán jobbnak láttuk nem feszegetni tovább a dolgot.
Hát most gyorsan kinyílt a kicsike és van benne sokminden zörgő akármi meg válaszfal 2 csővel nekem minden és mindenki megnyílik nem bírnak ellenállni

Ez volt fent és ez ilyen volt amikor vettem. Egyszer lett (nálam) felnyitva mert zörgött benne valami, akkor láttuk hogy nem sok minden van benne.
Érdekes módon nem igazán volt hangos.
Én pont most jöttem be, a bergel gyakorlom az egykerót. Mit ne mondjak, nem is olyan egyszerű.....
láttam azért szűkítetted be a végét valami 5mm csövecskével meg vaslappal
Annak a belseje elég szellős ám, szinte semmi ellenállás sincs benne.
Mikor felraktam helyette az SV dobot, onnantól el is tűnt a lovak egy része és mindjárt megfontoltabb lett a km-óra mozgása.
olyan június júliusra lövöm be mert máj középig forgunk péntek reggel go vasárnap este vissza. Anditól kölcsönkérem a nyereg táskáját felrakom a nagy táskám hátra és hajrá 1 kávé Mesunál és tovább 10-11 óra alatt ott lennék
a szétbuherált gyári dobot megcsináltatom TRK-nál itt Gödöllőn hogy a labancok ne ugassanak és mehet a buli
Én tutira felérek motor egybe van elvileg csak kibír 1500kmt túratempóba de előtte itthon lemegyek hortobágyra palacsintát enni onnan Sanyi és haza ha bírja belevágok (gunk)
Kéne bérelni egy nagyobb trélert meg egy buszt és felpakolni rá az összes fzr-t, úgy mindenki biztosan felérne.
Ja, a zárójeles részért meg:
Gumit égetni sosem akartam mert egyrészt drága az új, másrészt baromi büdös és nem okoz semmiféle pozitív változást a biokémiámban.
Az egykerekezéssel kísérletezgettem annak idején Simsonnal meg MZ-vel de pár ilyen mutatvány után úgy döntöttem hogy nem kéne ezt erőltetni.
Ja emlékszem
Igen. Pl emre vett egy fzr-t amit bakos pistinél rejteget és nem mutatta meg.
Nos ez már-már egy kényelmetlenül őszinte vélemény.
És az előzményt elolvasva, sajnos igaz is.
Ez biztos így van mivel itt a többség személyesen is ismeritek egymást
annak szántam,bocsi,ha nem jött le
nem bele vau de ez 1 kicsit erős volt szerintem még ha viccnek szántad is
nehogy megsértődj nekem
majd ha köcsög BMW-s( ) nem barátkozik veled én igen
javítom magamat,tényleg ne vegyél erős motort,mert azzal elcsábulsz a vagánykodásra
burn out
Hát komám, elég érdekesen látod a helyzetet
Azt gondolod, hogy bárki is itt irigykedik rád? Tudom, megdolgozol tisztességesen a pénzért, a busáért, és ezt akkora dolognak tartod, hogy irigyelni kelljen, de ez tévedés. Ekkora "dolgot" itt bármelyik tag letesz az asztalra, mindenki melózik, ki-ki lehetősége szerint motorozik is.
Abban is biztos lehetsz, hogy itt van olyan, aki erejéhez képest többet költ a motorozásra, mint te.
És 7-800 ezerért ki az a hülye, aki FZR-t akarna venni? Az ember mindig jobbat szeretne, ez is egy tulajdonsága.
Az, meg hogy kinek mennyi pénze van, jöttötök előtt SOHA nem volt itt téma (csak azt tudtuk, hogy Ábrus tele van zsével ) és emiatt sem "zavart" senkit a másik lehetőségének "tágsága"

Én szívesen elolvasom a mondandódat, mehetünk is talira, de barátok sosem leszünk, mert ahhoz vagy műveltebbnek kellene lenned, vagy szerényebbnek.