http://sebessegoltara.blog.hu/...
Martin Loicht egy osztrák professzor,többszörös európai veterán bajnok több kategóriában,nagyon rendes figura volt,mindig egy lepukkant WV kisbusszal jött családostól,minden versenyen itt volt eszméletlenül sz@rrá vert mindenkit
Ez 1 életrajzi könyv Drapál Jánosról,az egyesülettől kaptuk( mikor még vol )itt csegén.megpróbálom megkeresni mert már régen volt a kezemben.
Volt 1pár idősebb arc akik jártak versenyezni csegére
Sztem pl ismerheted Tóth Feribát Db-ben a Tömítéstechnikai boltból,akinek van motorja az általában tuti megfordul nála valamilyen tömítésért,ő is nagy motoros,anno ő is versenyzett.
gratula Feri bá!
Ahhoz is gratulálok,hogy Neked sikerült 60+osan az,ami nekem 30 évesen nem:
a fényképek közés fotót feltölteni(csak a galériába tudtam)
Igen olvastam,a mostani Doktornőm az osztálytársa volt Kesjár Csabának,meg sokan ismerték is,mikor volt itt Tiszacsegén veterán motorverseny a falu közepén,sajnos egy pár éve nincs(mert nagyon drága volt megszervezni) pedig nagyon dicsérték és mondták a nagy öregek hogy Európában ezen kívül csak egy helyen,meg persze a TT,van.Én is indultam 2-szer egy 6-ik és egy 5-ik helyezésem volt P10-sel,de előttem jobb motorok végeztek,Jawa250,yamaha 250...
Nagyon jó volt
nem semmi. meg sem gondoltam volna.
megmondom őszintén úgy hittem, hogy mindigis vonzódott a motorokhoz, és most hogy alakult rá idő, és lehetőség motorra ült. Le a kalappal. minden elismerésem.
Szia! Vannak màr képek de egyelõre sehova nem lehet feltenni az volt a fõig kérése. Én is csak aznap hajnalban làttam mikor megszületett de utàna le is lett zàrva a hàz úgyhogy délelõtt màr nem tudtunk bemenni hozzà. Egyébként jól van nagyon kis édi béb. :)
Sziasztok!
Nem semmi Feribá ,kicsit irigylem ,nem félre érteni
Olvastam Drapál életrajzi könyvét(biztos van több is),nem semmi csóka volt,amúgy meg tiszteletem minden akkori versenyzők iránt amilyen biztonsági körülmények közt versenyeztek akkor.
Ja amúgy megkapta a csomagot?
érdekes könyv lehet
Martin Loicht egy osztrák professzor,többszörös európai veterán bajnok több kategóriában,nagyon rendes figura volt,mindig egy lepukkant WV kisbusszal jött családostól,minden versenyen itt volt eszméletlenül sz@rrá vert mindenkit
Volt 1pár idősebb arc akik jártak versenyezni csegére
Sztem pl ismerheted Tóth Feribát Db-ben a Tömítéstechnikai boltból,akinek van motorja az általában tuti megfordul nála valamilyen tömítésért,ő is nagy motoros,anno ő is versenyzett.
Ahhoz is gratulálok,hogy Neked sikerült 60+osan az,ami nekem 30 évesen nem:
a fényképek közés fotót feltölteni(csak a galériába tudtam)
Nagyon jó volt
megmondom őszintén úgy hittem, hogy mindigis vonzódott a motorokhoz, és most hogy alakult rá idő, és lehetőség motorra ült. Le a kalappal. minden elismerésem.
- Apu apuuu! Mi az az abortusz?
- ... kérdezd meg a kishugodat...
- De nekem nincs is kishugom...
Az én tuningolt 250-em hozta meg Kiss Lacinak az országos bajnokit.
Nem semmi Feribá
Olvastam Drapál életrajzi könyvét(biztos van több is),nem semmi csóka volt,amúgy meg tiszteletem minden akkori versenyzők iránt amilyen biztonsági körülmények közt versenyeztek akkor.
Ja amúgy megkapta a csomagot?