Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali fiatalok.
Látom megy a vita: ez egy fórum és nem a személyeskedésre kellene koncentrálni.
Valószinű , jobb ha más témával írogatnánk.
Sikerült tönkretennem az akkutöltőmet. Nem figyeltem,fordítva raktam rá a sarukat,és vége. Pedig még be sem volt dugva a konektorba. Búgni búg,de nem tölt. A led is jelez rajta,csak nem jön ki belőle semmi.

Ilyen hülye legyen valaki mint én!
kéne egy rendes szűrős maszk bringázni
Megismétlem a kérdést: Ezt hogy értsem?
ez hol van?
Télen tudnak vezetni, csak nyáron meg ősszel akad 1-2 majom aki szerint a 30-as tábla és a csúszós út figyelmeztető tábla csak viccből van kint.
Látom sporoltak
Raktak szalagkorlátot.
Üdv uraim!Hát nagyon sokszor nem sikerül kollega,csak a másikat szereted okítani,de az valami hogy probálkozol!
Laci,itt a mi szerelőnk:Zala Zsolt (CFS) 06204395458
Igen,ezeket sok pénzért javítják,fél millás számlákat szoktak itthagyni(plusz anyag!) egy izmosabb hibáért,te is nyugodtan számlázhatsz.
Persze, mert Thomasz is egy köcsög újgazdag
Grat az autóhoz nekem is mindig bejött ez a fajta, évek óta mondom az asszonynak, hogy ilyet vegyünk, de neki nem teccik Azt mondta, ha nem kaphat Audi TT-t, akkor marad a Swiftnél
Kösz, Gyulám, előre is.
Jó lenne megoldani, ez nekem presztízs, meg nem kis lóvé
Mondom én, hogy az ábrus csinálja itt a fesztivált először a motorvásárlással most az ajtóval, őrületbe kerget mindenkit....
köszönöm a segítő hozzáállásod
azonban,akinek írtam ezt,nem vette magára,hanem értette a viccet
Baxod, gab400, én nem akarok megmondóember lenni, de kicsit óvatosabban is fogalmazhatnál... mert ami elmegy régi jó barátok közt, az nem biztos, hogy ilyen lazább ismeretségnél is elmegy...

Én pl. semmi meglepőt nem látok abban, hogy 400ezres ajtód van, de az akkor is irritáló, hogy azt mondod a másikéra, hogy OSB lap, még ha viccnek is szántad. Mert nem az jön le neki, hogy OSB lap (pedig az, ő is tudja, meg mindenki) hanem az, hogy könnyen ugat a köcsög... és máris megvan a sértődés. Erre neked kell figyelni, sajna*
Ha lóvéd van, legyen stílusod is hozzá, különben beraknak az "újgazdag" kategóriába, azokat meg nem szereti senki, legfeljebb a saját fajtája, meg az, aki le akarja húzni

* tapasztalatból mondom, én is próbálok erre figyelni, nehéz, és nem is mindig sikerül
mindenkinek! Értem de a tököm se tudja milyen csak azt ,hogy anyosék 2003 as vagy 2004 es hűtőjével történt azt én is ugy tudtam hogy töltik de ez azt mondta nem lehet .
Valahogy erre már én is gondoltam de lehet igazad van
láttam hirdetést viszonylag fiatal hűtőről, amitmár a tulaj másodjára nem akart feltöltetni, mert megint elment a gáz, így hibásan eladja (azért olvastam el, mert ugyanilyen BEKO volt mint a milyenk)
szerintem mindenképp kérj majd garanciát rá, ha tölteted
Jó reggelt,írtatok ám rendesen.Laci,utánanézek CFS szerelőnek.Pistinek meg a hűtőről:freonnal már nem töltik,itt az a lényeg hogy léteztek száraz kompresszoros hűtők,ezekben nem volt kenőolaj,hanem a freon által a csövek faláról leoldott réz kente a kompresszor csapágyát.Ezeknél más töltés nem használható,szerencsére az európai hűtők nagy része Bosch rendszerű,azokba meg tesznek egy kis olajat,így freon mentesen is tölthető.Persze ha nincs kiszúrva,mert akkor a sérült részt is cserélni kell.
Ati hívlak majd délelőtt