1952 09.07 szűlettem,Bpest VIII ker -ben nevelkedtem -nőttem fel.
1965-től motorozom.Gyorsaságiztam: Drapál -Juhos-Wlaszati -Kis Szabó-stb.. hiresek mellett.1972- 1978ig .Egy súlyos balesetem /koponya alapi törés. agyvérzés,húgyhójag szakadás, kóma 2 hétig :jobb oldali bénulással.Agyműtét 79-ben. A műtét nem sikerűlt tökéletesen, és azt a mai napig az arcomon viselem.Két héttel a műtét után már újra motoron ültem ,de a versenyzést abba kellett hagyjam ,mert a szemem reflex eltolódással működött és működik mai napig is.
Szeretem a motorozást,és amig mozogni tudok, űzni is fogom.
Nagyon sok szép emlékem volt és remélem lesz is .
Akinek kérdése van szivesen válaszolok
Tudok én megoldást a vitákra,Barti vesz egy Busát meg egy XX-et Ábrusnak,amelyik nem tetszik neki,azt megkapom én.Ha esetleg bejönne az a lehetetlen helyzet,hogy mindkettő tetszik neki,akkor adsz nekem egy dupla bejárati ajtót,mert a sok cigizéstől az enyémet már széthajtotta az asszony. . .
Valahogy félrementek a dolgok...
Nyomathatjuk így tovább is, akkor szép az élet, ha zajlik , vagy megpróbálhatjuk egyenesbe hozni.
Ahogy írod, 5-6 éves kapcsolatok is vannak, nem kell nekik adatlap, de ha valaki új jön, azt szeretnék megismerni, miért gond ez?
A motor meg az FZR a legjobb, és kész meg persze a BMW
Bocsánat,de a zsernyákolás hogy volt? kérdeztem illedelmesen! tisztelettel egy két apro dolgot miután megvettem a motort,még fotom se volt rola,egy páran nagyon segítőkészen válaszoltak,meg is köszöntem,te meg kétszer is rámirtál hogy mit irogatok ide töltsek ki adatlapot! Megnéztem egy pár lapot,ekkora baromságokat még nem látott a világ amik rá vannak irva,némelyikből csak az derül ki hogy talán Europába lakik a valaki és talán férfi Én meg azonnal töltsem ki,néhány nap után,persze hogy pipa lettem és nem hagytam magam,de ezt akkor is elmagyaráztam.Most is az volt pár napja mikor irtam hogy a Busa talán kicsit jobb motor mint az XX,válasz:aki ilyet mond az hülye!Probálom elmagyarázni hogy olyanok mondták akik több évet közlekedtek mind a kettővel,majd másnap jön a válasz:csak vicceltem jo motor mind a kettő!Ezeken nem lehet eligazodni.Én azért is irtam utána hogy kevesebbet fogok kommentelni,mert sokszor félreérthetőek az irások. / én például a több mint 30 éve ismert gyerekkori barátomnak se mondom azt hogy köcsög,nem akarom megsérteni,Mlas-nak is csak azt irtam hogy buzis az írása,de itt ez simán elfogadott,ismeritek egymást 5-6-7 éve találkoztok évente 3-szor./Az egyik azt irja nem tudok olvasni a sorok között / lehet de fordítva is igaz/ a másik azt irja ovodás szintre megyünk le mert apánk fa@ával híreskedünk Csak olyanrol mondok véleményt amiről nagy valószínűséggel tudom hogy igaz,amihez nem értek nem szoktam beleszolni,nem hireskedek még azzal sem amim nekem van.Arra rájöttem hogy komoly dolgokat itt megbeszélni megvitatni nem érdemes,mert valakinek nagyon gyorsan nem tetszik valami azt durván beszol / tudom másnap kiderül csak vicceltem,a sorok között kellett volna olvasni /Ezért inkább csak olvasgatom az irásokat ,mert igy látatlanban vitatkozni valakivel felesleges.
Nem hinném, hogy itt bárki is rosszindulatot feltételezne rólad, úgyhogy ezt a részt ugorhatjuk.
Motort meg télleg vehetnél már, mert lassan vége a "téli árnak"
egyetértek veled...soha nem volt eddig ez a sértődős faszság,nyugodtan lehetett más vérét szívni(gondolok itt atosz lábbal hajtós busájára,az én gömb alakomra,stb)
mint a kislányok úgy viselkesdünk
Komolyan mondom most már néha én sem vagyok biztos abban hogy mit írhatok le és mit nem.
Eddig mindig az volt bennem hogy (mivel itt a nagy többség jó ideje ismer) mindenki (meg)érti amit épp mondok és senki sem tételez fel benne(m) semmiféle sértő szándékot vagy rosszindulatot.
A motorcserélgetős dolgaimat is azért osztottam meg veletek mert gondolom mindegyikőnknek eljön egyszer az ideje és talán érdekes lehet hogy nálam hogy alakul, meg hát ki a bánattal beszéljem meg ha nem veletek?
Azt meg feltételezni hogy én szándékosan akarnék feszültséget gerjeszteni itt azon a helyen ahová több mint öt éve napi szinten jövök kizárólag miattatok.....hát erre nem is tudok mit mondani. (csövi nem rád gondolok hanem emre és bpisti felvetésére)
Az is tény hogy atosz nem lopta be magát a szívembe a zsernyákos beszólásával már az elején, ennek ellenére a legjobb indulattal ültem le velük az asztalhoz beszélgetni Szentendrén (amivel nem is volt semmi gond) és gab200 kollégáékkal is szívesen beszélgettem arról hogy bejárták már motorral kettesben fél Európát (igen ez valóban sok pénz ) és nálam jóval fiatalabbak lévén túl vannak már azon amit én mindig is csak szeretnék megtenni(de a körülmények általában ezt nem engedik) de nem az volt az első gondolatom, hogyha én nem tudok akkor ők meg miért, hanem az hogy jó hallani arról hogy mások ezt azért összehozzák valahogy, tehát nem olyan lehetetlen dolog ez nekem sem. (és tapasztalatot gyűjteni sem utolsó egy ilyen beszélgetés)
Ezen túl én is szorítkozhatok itt a fórumon a lényegre, bár nem szívesen adnám fel az eddigi oldott légkört ami itt mindig is volt.
(az pedig rám sosem volt és nem is lesz jellemző hogy sértegessek itt bárkit)
Akkor egy kis bemutatkozás:
1952 09.07 szűlettem,Bpest VIII ker -ben nevelkedtem -nőttem fel.
1965-től motorozom.Gyorsaságiztam: Drapál -Juhos-Wlaszati -Kis Szabó-stb.. hiresek mellett.1972- 1978ig .Egy súlyos balesetem /koponya alapi törés. agyvérzés,húgyhójag szakadás, kóma 2 hétig :jobb oldali bénulással.Agyműtét 79-ben. A műtét nem sikerűlt tökéletesen, és azt a mai napig az arcomon viselem.Két héttel a műtét után már újra motoron ültem ,de a versenyzést abba kellett hagyjam ,mert a szemem reflex eltolódással működött és működik mai napig is.
Szeretem a motorozást,és amig mozogni tudok, űzni is fogom.
Nagyon sok szép emlékem volt és remélem lesz is .
Akinek kérdése van szivesen válaszolok
Engem ismer itt mindenki személyesen, minek tőccsek adatlapot? Ki volt töltve egyébként évekig, csak tavaly gondoltam 1et, és levettem.
ilyen Fiestát vettünk csak 72e km-el és 750ért.
Azthittem hirtelen, hogy már vissza is lopták anyámtól...
Nyomathatjuk így tovább is, akkor szép az élet, ha zajlik
Ahogy írod, 5-6 éves kapcsolatok is vannak, nem kell nekik adatlap, de ha valaki új jön, azt szeretnék megismerni, miért gond ez?
A motor meg az FZR a legjobb, és kész
hallottad a híreket, le van zárva (most már csak a fél) 6-os, kamijonrodejó miatt.
Motort meg télleg vehetnél már, mert lassan vége a "téli árnak"
mint a kislányok úgy viselkesdünk
Eddig mindig az volt bennem hogy (mivel itt a nagy többség jó ideje ismer) mindenki (meg)érti amit épp mondok és senki sem tételez fel benne(m) semmiféle sértő szándékot vagy rosszindulatot.
A motorcserélgetős dolgaimat is azért osztottam meg veletek mert gondolom mindegyikőnknek eljön egyszer az ideje és talán érdekes lehet hogy nálam hogy alakul, meg hát ki a bánattal beszéljem meg ha nem veletek?
Azt meg feltételezni hogy én szándékosan akarnék feszültséget gerjeszteni itt azon a helyen ahová több mint öt éve napi szinten jövök kizárólag miattatok.....hát erre nem is tudok mit mondani. (csövi nem rád gondolok hanem emre és bpisti felvetésére)
Az is tény hogy atosz nem lopta be magát a szívembe a zsernyákos beszólásával már az elején, ennek ellenére a legjobb indulattal ültem le velük az asztalhoz beszélgetni Szentendrén (amivel nem is volt semmi gond) és gab200 kollégáékkal is szívesen beszélgettem arról hogy bejárták már motorral kettesben fél Európát (igen ez valóban sok pénz
Ezen túl én is szorítkozhatok itt a fórumon a lényegre, bár nem szívesen adnám fel az eddigi oldott légkört ami itt mindig is volt.
(az pedig rám sosem volt és nem is lesz jellemző hogy sértegessek itt bárkit)
A számlázással nem lesz gond, csak előbb meg kéne tudni javítani
Általában van egy biztosíték,ha fordítva rakod fel. Nézd meg,hátha az ment ki.